Az Xbox Game Pass szerint 41 óra „kivinni” a Valorantot – Mi?!

Nos, ez érdekes. Kiderült, hogy a Valorantot ki lehet vinni. Ez meglepő lehet azoknak a játékosoknak, akik több ezer órát fektettek a játékba, és még sosem értek célba, de a játék Xbox Game Pass-on található új információja szerint ennek 41 óra körül kellett volna megtörténnie.

Aki nem tudná, a Valorant a többi Riot Games-cím között van, amelyek a hónap elején „érkeztek” a Game Pass szolgáltatásra.

Természetesen az olyan játékok, mint a Valorant, a League of Legends és más Riot-címek ingyenesen játszhatók, de a Game Pass előfizetők azonnali hozzáférést kapnak az összes karakterhez, XP-boostot és egy maréknyi más előnyt szereznek.

A PC-s Xbox-alkalmazás minden játékában van egy beépített „mennyi idő alatt kell kivinni” rész, amely a játék HowLongToBeat weboldalon található listájából származó adatokat ágyazza be. Míg a League of Legends esetében nagyjából több mint 1000 órát vesz ez igénybe, és közel 2500 órát a teljes befejezés(?),

addig a Valorant sokkal kevesebb időt igényel, mindössze 41 órára van szükség.

Nyilvánvaló, hogy mivel a Valorant egy többjátékos taktikai lövöldözős játék, kampány vagy végjáték tartalom nélkül, nem igazán lehet „kivinni”. De honnan jön a 41 óra? Az Xbox alkalmazásban szereplő szám valahogy még zavarosabb, miután megnéztük a játék HowLongToBeat oldalát.

A megkérdezett játékosok átlagos játékideje több mint 58 óra, maga az oldal tetején pedig 91 óra áll.

Ráadásul tényleg nincs meghatározott definíció arra, hogy mit jelent a Valorantot „kivinni”, mint ahogyan a legtöbb egyjátékos játék esetében, amely rendelkezik kampány- vagy sztorimóddal.

Senki sem tudja, hogy mit is jelent ez. Tényleg. 

Betöltés...
Keresés
Keresés