Ilyen a Gamer genetika? – f0rsakeN 10 éves kisöccse jobban játszik, mint te valaha fogsz!

A Valorant egy olyan játék, amely igazán elnyerte a fiatalabb közönség tetszését. A CSGO földhözragadt realizmusától való eltérés, cserébe a mutatós képességekért és a szórakoztató karakterdizájnért, sokkal vonzóbbá tette a játékosok következő generációja számára, mint régebbi társa.

Így vannak olyan gyerekek, akik a Valorant játékok során abszolút fel tudják mosni a padlót a versenytársakkal.

A Paper Rex profi játékosa, Jason ‘f0rsakeN’ Susanto öccse sem más, és a Radiant szintű rangsorolt játékokban a profi játékos bátyja fiókján játszva gyorsan elintézte a riválisokat.

Anno f0rsakeN-t idősebb bátyja ösztönözte a játékokra, és most talán ő is ugyanezt szeretné tenni, és a Susanto családot az esport világának csúcsán tartani.

f0rsakeN kisöccse, akit Jojo-nak hívnak, úgy döntött, hogy most rajta a sor, hogy elkezdjen Valorantot játszani, és megmutassa az idősebb bátyjának, hogyan kell ezt csinálni.

Bár Jojo nem játszotta végig a teljes Radiant-szintű rangsorolt játékot, a körök, amiket játszott, elég jól sikerültek.

A 10 éves fiú megmutathatta Valorant-tudását néhány magas szintű rangsorolt játékban. Néhány precíz Vandal lövést mutatott be, mielőtt meghalt volna az első fordulóban, amikor is majdnem behúzta a kört.

Jojo a második pisztolyos körben bosszúból visszatért, felkapaszkodott, és két ellenfelet is elintézett egyedül.

f0rsakeN néhány csapattársával együtt játszott, akik közül az egyik még egy helyet is felajánlott a 10 évesnek a Paper Rexben.

Betöltés...
Keresés
Keresés