750 millió Ft a rekord – Ennyit zsebelt be rövid idő alatt Amouranth

Amouranth a világ egyik legnépszerűbb Twitch-streamere, aki eddig lenyűgöző 6,1 millió követőt gyűjtött össze. A 29 éves nő nem csak a Twitch egyik legnagyobb sztárja, hanem trendteremtő is, ő indította el a hírhedt „Hot Tub meta” nevű jelenséget.

Az Amazon tulajdonában lévő platform egyik legtöbbet követett alkotójaként más oldalakon is letette névjegyét, több millió követőt gyűjtve a YouTube-on, a Twitteren, az Instagramon és még az OnlyFans-en is.

Most a Twitch-sztár elárulta, hogy mennyi pénzt keresett egyetlen hónap alatt.

A népszerű streamer egy interjúban Jake Lucky-nak nyilatkozott a pénzügyeiről, miután megkérdezték tőle, hogy mi volt az eddigi legnagyobb fizetése.

Amouranth az elején elmagyarázta, hogy állandóan rekordot dönt a legsikeresebb hónapot illetően, de végül csak elmondta, hogy mi volt a legtöbb pénz, amit az OF-ből kiszedett.

Körülbelül 2 millió dollár volt, amit kivettem. Vártam vagy másfél hónapot vagy ilyesmi.

Hozzátette: „Ez határozottan segít abban, hogy folytatni tudjam, ez teszi az egészet értékessé, mert belegondolsz, hogy ez mennyi, és mennyi mindent tudsz ebből csinálni, ha a lendületet fenntartod”.

Ám ez csak a felnőtt tartalmakkal foglalkozó oldala volt, nem beszélve a Twitchről, YT-ról.

Az üzleti életben jártas Amouranth természetesen nem szégyenlős, megosztotta rajongóival, hogy mire költi a pénzét, és elárulta, hogy az évek során számos befektetést eszközölt, például több benzinkutat is vásárolt.

Nem áll messze tőle az adakozás sem, hiszen rendszeresen látni, hogy ellátogat egy-egy menhelyre, ahol kutyáknak segít.

Betöltés...
Keresés
Keresés