Megosztja a Warzone közösséget a Loadout Drop „meredek” ára – Túl sok vagy pont jó?

Az Infinity Ward rendes savat kapott, amiért a Warzone 2 nem tartalmazott Loadout Dropokat a megjelenésekor. Ehelyett a játékosok a Strongholdok teljesítésével, a harmadik körben történő dropra várva, vagy a buy stationökön vásárolt elsődleges fegyverek megvásárlásával szerezték meg a Loadoutokat.

Ez a tervezési döntés arra kényszerítette a játékosokat, hogy jobban támaszkodjanak a ground lootra, és kevésbé az egyéni fegyvereikre. A közösség egyes tagjai támogatták a játékmenet új irányát, mások viszont azt szerették volna, ha a Loadout-fegyverek könnyebben megszerezhetők lennének.

A WZ2 fejlesztőcsapata meghallgatta a visszajelzések mindkét oldalát, és úgy döntött, hogy visszavesznek az eredeti döntésükből.

Végül a fejlesztők csökkentették az elsődleges fegyverek árát, és visszahozták a Loadout Dropokat a buy stationökbe.

A Loadout Dropok árai a playlisttől függően változnak. A Warzone 2 játékosok a Redditen vitatták a Loadout Drop árát. A témában több mint 1000 játékos kommentje olvasható.

Loadout drop grenades are back in buy stations! Prices are also tuned per player count which is cool. from CODWarzone

Ám a Loadout Dropok magas árcédulája megosztotta a közösséget.

Az egyik játékos így érvelt: „csak idő kérdése, hogy a pénzt még jobban megemeljék a térképen, és ezeknek a dropoknak az ára még kevesebb legyen. 2 hónap, és visszatérünk a WZ1-hez, ahol a floor loot haszontalan, és mindenkinek van egy Loadoutja 3 perc alatt”.

Egy másik játékos azt állította: „Szerintem ez nagyszerű. Változatosnak kell lennie a Loadout megszerzésének (Stronghold, várakozás a 3. körre, vagy contractok végrehajtása $-ért). Ha ez olcsóbb lenne, senki sem nyúlna a Strongholdokhoz”.

Az érvelés inkább az árak javára hajlik, ahogy egy harmadik játékos kijelentette: „Szerintem az árak tisztességesek… arra kényszeríti a játékosokat, hogy teljesítsék a célokat és ez megmozgatja a játékmenetet”.

Bár lehetetlen minden játékos kedvére tenni, de az első benyomások szerint úgy tűnik, hogy pozitívak a visszajelzések a megvásárolható Loadout Dropokra és azok áraira.

Betöltés...
Keresés
Keresés