Shroud szerint még mindig az Apex Legends a legjobb BR játék!

A battle royale műfaj az egyik legversenyképesebb a játékvilágban, számos cím küzd azért, hogy ellopják egymástól a rivaldafényt.

A Fortnite Chapter 4 sikeres indulása újabb népszerűségi hullámot hozott az Epic verziójának, míg a Warzone 2 régóta várt megjelenése rengeteg figyelmet kapott a játékosok és a streamerek részéről egyaránt.

Azonban a rivális játékok elmúlt hetekben történt előrelépései ellenére Shroud még mindig úgy érzi, hogy az Apex Legends egy lépéssel a konkurencia előtt jár.

December 20-i streamje során ismét World of Warcraftot játszott a Dragonflight kiegészítő megjelenését követően.

Ezután elismerte, hogy az elmúlt hetekben túl sok időt töltött WoW-ozással,

ezért megkérdezte a chatjét, hogy mivel lehet most játszani.

„Játsszak Valorantot? Játsszak az új CoD-dal? Esetleg New World? Vagy mivel játszanék?” – kérdezte magától. „Az Overwatch 2-t igazából szeretem, de nem annyira, hogy minden nap nyolc órát grindoljak”.

A chat ezután felvetette, hogy az Apex Legends ideális lehet a változatosságra, és bár Shroud nem ugrott rá a lehetőségre, hogy újra játszani kezdjen, de a Respawn játékát komoly dicséretekkel illette.

„Apex? Az Apex még mindig a legjobb BR. Még mindig a legjobb BR.”

Míg más battle royale-ok élvezik a napfényes időszakot, az Apex Legends mostanában egyfajta hullámvölgyben van. A 15. évaddal járó hype már lecsengett, és még mindig hetek választanak el minket a 16. évad indításától.

A Respawn által az elmúlt években létrehozott szórakoztató játékmenetről tanúskodik azonban, hogy Shroud még mindig az Apexet tartja a csúcsnak, még akkor is, amikor a riválisok mindent beleadnak.

Te mit gondolsz, melyik a legjobb BR a jelenlegi piacon?

Betöltés...
Keresés
Keresés