A streamer szerint a WoW megöli a Twitch csatornáját, de „nem érdekli”

Shroud már hosszú évek óta a Twitch egyik legnagyobb streamere, köszönhető a CS:GO karrierének és annak, hogy szinte bármilyen játékhoz képes alkalmazkodni.

Bár Shroud az FPS játékok királya címet kapta a Reddittől, nem áll messze tőle az MMO, vagy akár a sima RP játékmenet sem!

Sajnos az egykori CS profi maga is elismerte, hogy nem tud annyi World of Warcraftot játszani a streamben, mint amennyit szeretne, annak ellenére, hogy imádja a játékot. Úgy tűnik, mindezen problémák abból fakadnak, hogy csökken a nézettség, amikor ezt streameli.

„A World of Warcraft a kedvenc játékom a világon, de megöli a csatornámat. De engem ez kib*szottul nem érdekel, mert lootot szerzek egy játékban, amit imádok”.

Szavait a stream statisztikái is alátámasztják.

A december 19-i stream során Shroud átlagosan 14000 néző körül volt, amikor Overwatch 2-t játszott, utána pedig Valorantot. Ez a szám 8000 körülire csökkent, mikor átváltott a World of Warcraftra.

Az egykori CS:GO profi azért felvetette, hogy talán visszatér az Apex Legendsbe, hogy megtörje a rutinját, és az egyik legjobb battle royale játékként dicsérte.

Végső soron elég elkötelezett rajongótábora van ahhoz, hogy nézői visszatérjenek, ha olyan játékot játszik, amit szívesebben látnának, de ha nem, akkor tartanak egy kis szünetet.

Betöltés...
Keresés
Keresés