A VALORANT Japánba tart a Masters 2023-ra!

A VALORANT Masters 2023 Japán fővárosában, Tokióban kerül megrendezésre – jelentette be a Riot Games az ország hivatalos VALORANT csatornáján. A Riot egy videóban, amely az esport színtér növekedését mutatja be a felkelő nap országában, bejelentette, hogy itt az ideje, hogy Japán esportja „a következő szintre” lépjen, és ezt úgy fogja megtenni, hogy júniusban megrendezi a VCT 2023 második nemzetközi eseményét.

Mielőtt azonban Japánba érnének, a VALORANT csapatok Brazíliában fognak versenyezni a nyitótornán, amelyet a Riot a „VCT történetének eddigi legnagyobb nemzetközi tornájaként” jelölt meg. A kickoff-torna három hétig tart majd, és csak március elején hagy helyet a regionális ligáknak. A 2023-as útiterv szerint a nemzetközi verseny aztán júniusban folytatódik a Masters Tokióval, és a regionális ligák legjobb három csapata, összesen kilenc csapat fog versenyezni a bajnoki címért.

A VCT Masters győztese közvetlenül kvalifikálja magát az év utolsó és legfontosabb tornájára: A VCT Championshipre.

A Champions-ig vezető út még messze van, de a VALORANT rajongók már most biztosak lehetnek abban, hogy az ezt megelőző két legfontosabb nemzetközi tornát két kontinensen rendezik meg. Mivel a VALORANT Champions Tour az egész világot átöleli, a rajongók minden bizonnyal izgatottak lesznek, hogy a lakóhelyükhöz közel, élőben követhetik kedvenc esportjukat.

Spóroltok már a repjegyre? 😛

Betöltés...
Keresés
Keresés