Élő adásban lopták el a streamer ételét – Semmit sem tudott tenni!

A Crazy_Japanese nevű Twitch streamer éppen egy finom ételt próbált elfogyasztani Japán utcáin, amikor egy óriási varjú minden előzetes jel nélkül lecsapott rá és elvitte az ennivalóját.

A klipet rögzítették a streamben, és a chat megdöbbent, ahogy mindenki megpróbálta feldolgozni, hogy pontosan mit is látott az imént.

Még a videó segítségével is nehéz feldolgozni egy ilyen bizarr eseményt, különösen abban a sebességben, amiben történt.

Az egyik pillanatban a streamer még az ételét mutogatta a kamerának, és hagyta, hogy a chat is jól megnézze magának, a következő másodpercben pedig az étele egy szörnyű varjú karmai közé került.

Természetesen sokkolta az eset, és eléggé megdermedt, ahogy elfogadta a történteket, de ez nem akadályozta meg a nézőket abban, hogy nevessenek, vagy beszúrjanak néhány támogató „yoink” megjegyzést a madár nevében.

Mindent összevetve, viszonylag megőrizte a nyugalmát közvetlenül a történtek után. Kívülről nézve vicces eseménynek tűnhet, de a valóságban a keze komoly veszélyben volt, mert akár el is törhetett volna a madár sebességét tekintve.

Szerencsére semmi több nem lett a helyzetből, és ez elsősorban egy vicces történetként fog tovább élni, amit a jövőben is elmesélhet, de ettől még ijesztő, hogy ilyen módon megzavarhatják valakinek az ebédjét.

Veled történt már hasonló?

Betöltés...
Keresés
Keresés