Ezentúl bármikor aludhatsz a Hot Tub királynővel – VÉGRE!

Amouranth egy tweetben bejelentette a saját Body Pillowját, amely egy nagy méretű párna, amit magáról a streamerről mintáztak. Ez a fajta párna, az úgy nevezett dakimakura felettébb elterjedt az ázsiai országokban, ahol anime, vagy más animált sorozatok, filmek szereplőit teszik rá párnákra.

Ám ezen a párnán természetesen a Hot Tub királynője látható, méghozzá anime stílusban!

Aki be szeretne szerezni egyet, annak gyorsan kell cselekednie, ugyanis a weboldal arra figyelmezteti az embereket, hogy a párnák korlátozott számban állnak majd rendelkezésre.

„Ez az EGY és EGYEDÜLI esélyed, hogy beszerezd az Amouranth Anime Body Pillowt” – olvasható a bolt oldalán. „Csak nagyon korlátozott számban készítettünk belőlük, és 8 hónapot kellett várnunk a kiszállításukra – szóval ne számítsatok újabb párnára a jövőben”.

Folytatódik a bejegyzés: „A párnahuzat a legjobb minőségű, legpuhább anyagokból készült, a hozzá tartozó párna pedig plüss és tökéletes az öleléshez. Szeretnél összebújni a kedvenc Waifu Amouranthoddal? Most itt a lehetőség! Ez a KÜLÖNLEGESEN KORLÁTOZOTT testpárna lehetővé teszi, hogy közvetlenül mellette legyél a lehető legmegnyugtatóbb módon”.

A megadott méretek megerősítik, hogy a párna 1,5 m hosszú és 45 cm széles, valamint 3 kg nehéz.

Mérete – és a vélhetően várható kereslet – miatt a párna ára borsos, 119,95 dollár, ami kb. 45 ezer forint.

Amouranth a világ egyik legnagyobb Twitch-streamere, így természetesen sokan izgatottak voltak a limitált idejű ajánlat miatt, és gyorsan lecsaptak a lehetőségre, hogy megvásárolják.

Ez csak az első lépés lehet Amouranth terjeszkedésében a merch területére. Már elárulta, hogy a 100 Thieves-szel közösen szeretne egy „Gamer Girl Bath Water” ízesítésű energiaitalt készíteni, amiről már írtunk nektek.

‘Gamer Girl Fürdővíz’ energiaitalt dobna piacra Amouranth

Sok mindent lehet mondani az Amouranth által tervezett merchandise-ról, de tagadhatatlan, hogy merész és nagyon kreatív.

Te is szívesen beszereznél egyet, mi?

kép: Amouranth

Betöltés...
Keresés
Keresés