Teljesen INGYEN tiéd lehet a Star Wars Jedi: Fallen Order!

Alig várod, hogy kipróbáld a Star Wars Jedi: Survivor-t, ami néhány hónap múlva jelenik meg? Szeretnél visszamenni és megnézni, hogyan kezdődött a történet? Van egy jó hírem a számodra.

A Star Wars Jedi: Fallen Order, az EA és a Respawn Entertainment fantasztikus történetközpontú egyjátékos kalandja 2023 januárjától

ingyenesen letölthető és megtartható lesz!

Ha még nem játszottál a Fallen Orderrel, őszintén szólva nem tudom eléggé ajánlani. A játék a Star Wars előzményfilmek és az eredeti trilógia között játszódik, és egy fiatal Jedit, Cal Kestist követi.

Cal megelégszik azzal, hogy meghúzza magát a Birodalom elől, és elkerüli korábbi hős életét, de hamarosan akcióba hívják, és belekeveredik egy olyan küzdelembe, amelynek célja az ősi jedi titkok felderítése.

A játékban minden megvan: briliáns harc, kiváló parkour-mechanika és számos gyönyörű, open-world (afféle) bolygó felfedezése.

A Fallen Order nyilvánvalóan sikert aratott, különben nem kapnánk meg márciusban a Survivort.

Mindenesetre, ha még sosem játszottál vele, vagy csak szeretnéd újra átélni a játékot, a Fallen Order januárban ingyenesen letölthető lesz a PlayStation Pluson keresztül.

Bár januártól lesz elérhető a PS Plusosoknak, azt még egyelőre csak remélni tudjuk, hogy más platformon is elérhető lesz ez a zseniális játék ingyen.

Betöltés...
Keresés
Keresés