Üveges fing után böfögés: A streamer hölgy egy ház árát szedte össze vele

Korábban már téma volt itt nálunk az üveges fingját áruló YouTuber hölgy – ha lemaradtál erről a fontos hírről, ITT elolvashatod -, és most ismét Amouranth egyik vetélytársa, az OnlyFans koronázatlan királynője, Alinity alkotott.

Egyik streamje során ugyanis elárulta, hogy melyik volt a legdurvább videó, amit valaha készített, és hogy mennyit keresett rajta. „A legundorítóbb dolog, amit valaha csináltam, egy böfögős videó volt” – állította Alinity. „Valakinek.”

Amikor arról faggatták, hogy mennyit keresett vele, elárulta, hogy körülbelül 50.000 dollárt keresett vele, ami mai árfolyam szerint valamivel több mint 16 millió Ft – akárhogy is nézzük, ebből simán veszel egy kisebb lakást vidéken.

„Ez egy nagyon kidolgozott böfögős videó volt” – tette hozzá. „Csak megittam egy csomó szódát és böfögtem vagy két percig”. Később tovább magyarázta, hogy a videó fejenként 100 dollárba került a nézőknek, ami arra utal, hogy 500 ember fizetett érte.

Az is elképzelhető, hogy az a valaki, aki kérte, hogy készítse el a videót, jóval többet fizetett érte – hisz ő volt az első, aki láthatta.

Betöltés...
Keresés
Keresés