A rajongók szerint a Ghost Of Tsushima minden idők legszebb játéka

Nem vagyok az a fajta, aki feltétlenül azt mondaná, hogy a grafika az, ami egy videojátékot sikerre vihet, de az biztos, hogy nem árt, ha egy játék kellemes a szemnek, nem igaz?

Red Dead Redemption 2, The Last Of Us Part II, The Witcher 3: Wild Hunt – ezek mind zseniális videojátékok lennének akkor is, ha kutyasz*rul néznének ki.

Az, hogy nem így néznek ki, csak hab a tortán.

Bár én nem igazán tudom, hogy szerintem mi minden idők legszebb játéka, a PlayStation subredditen sok játékos egyetértett abban, hogy a Sucker Punch 2020-as klasszikusa, a Ghost Of Tsushima viszi a pálmát.

„Valószínűleg a legszebb játék, amivel valaha játszottam” – írta egy rajongó a játék kétségkívül lélegzetelállító nyitó képsorai mellé.

„PS4-en játszottam a megjelenéskor” – tette hozzá egy másik rajongó. „Igazán zseniális, olyannyira, hogy várom a PS5-ös frissítést”.

Egy harmadik felhasználó a következőket írta: „Játszottam vele a vadonatúj OLED TV-men és egy elég menő hangrendszeren. Úgy éreztem magam tőle, mint egy gyerek, aki először megy újra moziba. Minden, a látványtól kezdve a környezeti hangokig, stb. teljesen lenyűgözött”.

Bár néhány hozzászóló megjegyzi, hogy a játék egy kicsit unalmas lehet (ez megint csak vita tárgya), szó szerint senki sem vitatja, hogy a Ghost Of Tsushima látványa nem kevesebb, mint káprázatos.

El sem tudom képzelni, hogyan fog kinézni a Ghost Of Tsushima 2 PS5-ön, amikor az végre megjelenik.

Betöltés...
Keresés
Keresés