Éjszakai map? – Csütörtökön leplezik le a Valorant vadiúj pályáját!

A Valorant fejlesztői egy január 1-jei poszttal teaselték a vadonatúj térkép megjelenését az új év indításaként. Ez azt jelenti, hogy egy újabb mapot kell megtanulni és stratégiát kidolgozni, ami rengeteg tartalmat biztosít a játékosok számára, amit tanulmányozhatnak.

Ahogy arról már korábban is szó volt, a térkép egy új mechanikával fog rendelkezni.

A Riot Games fejlesztője, Joe Lansford így nyilatkozott róla: „Lesz egy új mechanika. Öhm, igen, nem túl őrült. Nem teleportálókról van szó. De lesz egy új mechanika. Hasonló lesz egy másik pályához. Ez minden [amit mondhatok].” Azóta semmi mást nem tettek hozzá, egészen az új teaserig.

A cikk írásakor még nincs gameplay trailer vagy hivatalos leleplezés. De egy neves Valorant szivárogtató fiók Twitter-bejegyzése szerint csütörtökön, januárban láthatunk egy trailert. Majd 2023 első hétvégéjén ugyanez a forrás azt állította, hogy lesz gameplay leleplezés.

Ami a térkép megjelenési dátumát illeti, a Valorant Leaks szerint január 10-én, kedden fog debütálni.

Az itt feltüntetett dátumok adatbányákból és kiszivárgásokból származnak. Ezért az információkat érdemes némi fenntartással kezelni. Bár Mike Valorant Leaks és News Twitter fiókja, a legtöbb esetben pontos volt, de ez még mindig nem egy hivatalos bejelentés.

Biztos, hogy az elkövetkező napokban közvetlenül a Riot-tól fogunk hallani.

Betöltés...
Keresés
Keresés