Teljesen kibukott a LoL közösség! – Egy helyben pentázott az Olaf player

Egy „mechanikailag tehetséges” pentakillt kifigurázó poszt rengeteg figyelmet kapott a közösségben, és aggodalmakat vetett fel a League of Legends jelenlegi állapotával kapcsolatban.

A pentakilleket nem könnyű kivitelezni. Sok mindennek kell jól mennie ahhoz, hogy valaki megszerezzen egyet, és sok League of Legends játékosnak még évekig tartó játék után sem sikerül elcsípnie egyet.

Egy Olaf játékosnak azonban sikerült egy pentakillt szereznie, miközben egy helyben állt.

Igaz, ez egy gold rangú játékban történt, és nem Challenger játékban vagy ilyesmi, de ettől függetlenül nagy beszélgetést indított el a LoL közösségben.

Az új tárgyak, a Jak’Sho és a Spear of Shojin ereje, valamint a Sterak’s Gage pajzsa és a Titanic Hydra AoE sebzés/bónusz AD-je révén az Olaf játékosnak sikerült szinte egy helyben lepentáznia.

Az eredeti klipet a feltöltő törölte, de valaki készített belőle egy meme editet, amivel viccet űz a játékos pentájából.

Mechanically gifted bruiser player gets a Penta kill from leagueoflegends

A Dexerto munkatársai meg is találták az adott matchet és felfedezték, hogy a játék végére ez az Olaf játékos 70.000 sebzést osztott ki 20/12/15-ös stattal. A játékosok azzal érvelnek, hogy az Olafot játszó személy egyáltalán nem ügyes, és valójában a jelenlegi meta carryzi őt.

Ti mit gondoltok a játék jelenlegi helyzetéről?

 

Betöltés...
Keresés
Keresés