A Warzone 2 játékosok Escape from Tarkov-szerű árusokat szeretnének

A DMZ mód a Warzone 2 megjelenésével került be a játékba, és a túlélésre és a kivonulásra helyezi a hangsúlyt, miközben a játékosok bejárják a térképet, hogy teljesítsék a feladatokat és lootoljanak.

Bár a triók állnak az élmény középpontjában, a felhasználók egyedül vagy duóban is nekivághatnak. Eddig a mód a rajongók egyik kedvence lett, annak ellenére, hogy még béta státuszban van.

A béta fázisban sok játékos bízik abban, hogy a fejlesztőcsapat képes lesz javítani a DMZ problémás területein.

Az utóbbi időben a DMZ rajongók különösen az Escape from Tarkovot tekintették alapul, hogy milyen típusú változtatásokat szeretnének látni a DMZ-ben.

A Reddit-felhasználó ShrimpConsumer például úgy gondolja, hogy a Tarkov bolhapiacaihoz vagy árusaihoz hasonló rendszer feldobhatná a Warzone 2 játékbeli gazdaságát.

DMZ Needs some type of flea market or vendors to buy items with the money you extract.. from CODWarzone

Az elképzelés szerint a játékosok az általuk kinyert pénzből árusítóktól vásárolhatnának árut. „Úgy érzem, hogy csempészfegyvereket kellene tudnod modolni, de csak olyan tartozékokkal és kiegészítőkkel, amelyeket a piacon vásárolsz” – mondta a Redditor.

A posztra érkezett válaszok alapján néhány Warzone 2 játékosnak tetszik a Redditor javaslata. Egy személy azt írta, hogy „őszintén szólva jobban örülnék, ha csak annyit másolnának az EFT-ből, amennyit csak tudnak”.

 

Mások viszont szeretnék különválasztani a két lövöldözős játékot. „Ez a játék nem Tarkov. Ez egy különálló dolog” – jegyezte meg az egyikük.

Mivel a DMZ jelenleg még béta állapotban van, nem lehet tudni, hogy mi lesz belőle, ha a teljes verzió megjelenik.

Te mit gondolsz, jó ötlet lenne, ha a fejlesztők az EFT-ből vennének ötleteket?

Betöltés...
Keresés
Keresés