„Csaltam egy videó kedvéért” – Így nyilatkozott a CoD tartalomgyártó

TheGamingDefinition, aki Call of Duty Streamer/YouTuber feltöltött egy videót, aminek azt a címet adta, hogy „Csaltam egy videó kedvéért”, a videóban persze nem olyan csalásról van szó, mint amire legtöbben gondolnak.

TGD talán az egyik legjobb MnK-s játékos az interneten, de többször is felszólalt a kontrolleres aim-assist ellen. Persze sokan így azt mondják neki, hogy „miért nem váltasz szimplán kontrollerre”?

Nos ezt meg is tette, és úgy gondolja, hogy „az aim-assist csalásnak minősül„.

A 11 perces videójához 40 percnyi gameplay kellett, ahol bemutatta, hogyan is játszik kontrolleren, miután több mint 2 évig nem nyúlt hozzá. Sőt, azt is hozzátette, hogy a kontrollere több mint 6 éves és meglátszik rajta a kor.

A videó leírásában így nyilatkozott: „Végső ítélet. Az Aim assist rendkívül erős az MWII-ben. Az Aim assist rotációs része (az a rész, ami mozgatja a célzásodat) csalás és teljesen el kell távolítani az MWII-ből ezen a ponton”.

„Az aim assistnak nem szabadna a célzást elvégeznie helyetted, csak segítenie kéne a lassításban, hogy a saját mechanikai képességeiddel és célzásoddal célponton maradhass”.

Persze TGD itt inkább a PC-s kontrolleres játékról nyilatkozott, nem egy last-gen konzolos játékról, ami valljuk be teljesen más élmény.

Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy a tartalomgyártó egy igazi démon egérrel is, szóval nem arról van szó, hogy egy béna játékos vesz kontrollert a kezébe.

Íme, ahogy egérrel tolja:

Ti min nyomjátok a játékot, egér vagy kontroller?

képforrás: YouTube/TGD

Betöltés...
Keresés
Keresés