Letartóztatták a férfit, aki agresszíven üldözte a steamert, mert „bosszantotta” őt

Az IRL élő streaming egyre bizarrabbá válik, és egyáltalán nem lehet tudni, hogy egy adás során mikor mi történhet. Bár szórakoztató, de mindenképpen ijesztő lehet kedvenc alkotóink számára.

Az elszabadult stream sniperek és a nyilvánosság rossz reakciói miatt a streamerek nehéz helyzetekbe kerülhetnek. A konfrontációk a legkevésbé sem ritkák, hiszen újra és újra láthattuk, ahogy a streamereket megtámadják.

Justketh esetében azonban a helyzet egy kicsit túl messzire ment, ami egy férfi letartóztatásához vezetett.

Egy január 2-i élő közvetítés során a thaiföldi streamer justketh döbbenten állt, amikor egy férfi üldözőbe vette, miután visszautasította a férfi meghívását, hogy üljön le mellé a medencénél, miközben szexuális gesztusokat tett.

A férfi megpróbálta elmagyarázni a helyzetet a chatnek, mire közeledni kezdett a streamerhez, és azonnal agresszívvá vált vele szemben. „Kezdesz idegesíteni, próbálok lazítani” – mondta a férfi. „Próbálok lazítani, úgyhogy fogd be a szád”.

Elkezdtek eltávolodni egymástól, mire Justketh ráförmedt a férfira és „kib*szott idiótának” nevezte, ami további konfrontációhoz vezetett.

Miközben Keth megpróbált elsétálni a helyzet elől, az agresszor üldözni kezdte, miközben a lány elindult befelé. A férfi azzal fenyegetőzött, hogy hívja a rendőrséget, de végül meghátrált.

Miután a chat meggyőzte, hogy jelentse a hatóságoknak, Justketh végül elindult a rendőrségre, hogy feljelentse a férfit

– akit néhány órával később le is tartóztattak.

Mivel a rendőrségnek hivatalos nyilatkozatra volt szüksége, Keth visszament a hatóságokkal az őrsre, miközben a férfit megbilincselték és a teherautó hátuljában szállították.

A streamer később elmondta, hogy a támadót megbírságolták, de banki problémák miatt nem tudott fizetni – ami miatt helyette egy éjszakát a börtönben töltött.

Betöltés...
Keresés
Keresés