Könyörögnek a WZ2 játékosok a LEGJOBB játékmód visszahozásáért

Az eredeti Warzone Plunder mód gyorsan a rajongók kedvencévé vált, sokan használták a fegyverek gyors szintlépésére -főleg, akinek nem volt meg a 2019-es MW.

Ám leginkább azoknak a játékosoknak lett kedvence, akik nem szerettek volna leizzadni egy-két battle royle meccs során. Sőt a magyarok nagy része is nagyon szereti/szerette ezt a játékmódot.

Bár a Warzone 2 a DMZ alternatív móddal indult, sokak számára a kitermelésen alapuló játékmenet nem üti meg ugyanazt a magas hangot, mint a Plunder.

Emiatt a WZ2 rajongói arra kérték a fejlesztőket, hogy hozzák vissza a Plundert Al Mazrahba.

Sőt, sokan az Infinity Ward Twitterén vezetik le a stresszt, amit a Plunder hiánya okoz nekik.

Itt például a DMZ játékmód új épületéről tweetelt a fejlesztő, de persze egy játékos itt is csak a Plundert látná szívesen.

Ezek a kommentek rávilágítanak egy komoly problémára a jelenlegi Warzone 2-vel kapcsolatban.

A DMZ és a battle royale nem éppen „casual” módok, ahol kipróbálhatsz olyan loadoutokat vagy taktikákat, amelyek nem biztos, hogy életképesek, illetve nem pötyöghetsz el csak úgy a haverokkal egy nehéz nap után.

Valójában a DMZ erősen korlátozza a felszerelésedet, ha gyakran halsz meg, a BR-ben pedig meg kell vásárolnod vagy meg kell szerezned a felszerelésedet és a Plunderes játékosok sokszor nem tudnak érvényesülni a versenyszerűbb játékmódban.

A Plunderre váró játékosok talán megnyugodhatnak, hiszen a Plunder visszatérhet néhány bugos ikon alapján. Persze lehet, hogy ez sosem történik meg.

Neked hiányzik a Plunder a WZ2-ből?

Betöltés...
Keresés
Keresés