Több mint 1 milliárd(!) órányi GTA 5 játékmenetet néztek a gamerek a Twitchen

A Twitchen 2022-ben több mint egymilliárd órányi GTA 5 játékmenetet néztek meg a gamerek, ami abszolút őrületes. Persze ennek nagy része a GTA 5 RP-nek köszönhető és a nagyobb streamereknek, mint xQc és Summit1G.

Az adatszolgáltató SullyGnome felfedte, hogy a rajongók 2022-ben több mint 1.336.292.674 órányi GTA 5-höz kapcsolódó tartalmat élveztek a Twitchen.

Ez azt jelenti, hogy a GTA V továbbra is a második legnézettebb játék a platformon. Az első hely a League of Legendsé, amely 1.499.478.263 órányi nézett órát gyűjtött. Leereszkedő sorrendben a Valorant, a Counter-Strike: Global Offensive, Apex Legends, Fortnite, Minecraft, Dota 2, Call of Duty: Warzone 2.0 és World of Warcraft egészítette ki a Top 10-et.

Nagy év volt ez a Grand Theft Auto franchise számára, annak ellenére, hogy tavaly a stúdiót komoly kibertámadás érte, amelynek során több mint egy órányi GTA VI fejlesztői felvétel szivárgott ki az interneten a képernyőképek és a forráskód mellett.

Ezt követően letartóztattak egy brit tinédzsert, aki a bíróságon „ártatlannak” vallotta magát. A Rockstar szerint a kiszivárgás nem befolyásolja a GTA VI fejlesztési ütemtervét.

Remélhetőleg 2023-ban hivatalos leleplezést kapunk.

Betöltés...
Keresés
Keresés