Tyler1 követeli a Riot-tól az „undorító” Udyr nerfelését!

A League újabb szezonjának kezdete előtt a játék legnépszerűbb streamere, Tyler1 rengeteget közvetített a játékról, mint ahogy azt eddig is tette.

Egy nemrégiben lezajlott közvetítés során a viszont a fejlesztőt, a Riot Games-t szidta, amiért még mindig nem nerfeltek egy bizonyos kombót, amellyel újra és újra szembesült a rangsorolt meccseken.

Ez nem más, mint Udyr, aki a 12. szezonban jelentős átdolgozást kapott, ami visszahozta őt a meta élvonalába.

De miért kombó? Nos azért, mert az egyik tárgy, amely meglehetősen népszerűvé vált a Spirit Walkeren, egy full damage item, a Prowlers Claw, egy lethality item egy aktív képességgel, amely lehetővé teszi Udyr számára, hogy közvetlenül az ellenfélre ugorjon egy rövid hatótávolságon belül.

Kombinálva a gap closert a stunnal és az autoattackok sorozatával, ez a one-hit build már hónapok óta uralja a rangsorolt játékot.

Mivel Udyr-t nem arra tervezték, hogy egy one-hites bajnok legyen, aki képes eltörölni az ellenség HP-ját egy másodperc alatt, a játékosok egyre frusztráltabbak, hogy a kombó nem lett megfelelően nerfelve. Annak ellenére, hogy egy korábbi javítás kissé csökkentette a sebzését, ez egyszerűen nem volt elég.

Egy január 3-i stream során Tyler1 egy ilyen Udyr ellen játszott, aki azonnal megölte csapata ADC-jét. Tyler azt mondta: „Mit fognak csinálni ezek az undorító, elo-boostolt Udyr játékosok, amikor nerfelik ezt a giga-bajnokot? Ez az egész problémám a Riot túl lassan nerfeli az ilyen broken sz*rokat.”

Így folytatta: „Tehát ezeknek a srácoknak nincs tehetségük, és egyáltalán nem jók a játékban, és belockolják ezt a point and click one-shot sz*rt”.

Tyler1 itt még nem fejezte be az Udyr játékosok szidását, és így fejezte be: „És ha a Riot végül hónapos késéssel nerfeli, akkor majd ezek a játékosok tönkre teszik a játékokat, mert nem tartoznak ebbe az elóba”.

Bár sok játékos őrülten gyorsan feljebb lépett a ranglétrán, miközben a Prowlers Claw Udyr-t használta a rangsorolt solo queue meccseken, Tyler legnagyobb problémája az, hogy ha egyszer nerfelik, ugyanezek a játékosok mindenki mást le fognak húzni, mivel az accountjuk MMR-je jóval a tényleges képzettségi szintjük felett lesz.

Ti mit gondoltok Tyler1 észjárásáról?

kép: Tyler1

Betöltés...
Keresés
Keresés