VIDEÓ: Egy egész csapatot átb*szott ez a BRILLIÁNS revive trükk!

A proximity chat frissítő árnyalattal gazdagította a Warzone 2-t. A fejlesztők a funkciót a trash-talkra vagy a gulag csapattársakkal való kommunikációra tervezték, de a közösség tagjai ennél egy picit többet is kihoztak belőle.

Az Uber-szolgáltatás létrehozása és az ellenfél konzoljának kikapcsolása csak a felszínét karcolja annak, amit a proximity chat lehetővé tesz. Ha helyesen használják, a játékosok akár túl is járhatnak a funkciót használó ellenfelek eszén, és az egyik játékos pontosan ezt tette.

Íme, hogyan intézte el egy intuitív Warzone 2 játékos az ellenséges csapatot egy kamu revive hangot lejátszva.

Egy Warzone 2 játékos a Redditre posztolt egy klipet, amelyben egy soundboardot használva egy revive hangot játszott le a DMZ-ben a proximity chat-en keresztül. Az ellenfél csapatának egyik tagja azt mondta: „feléleszt valakit. Hallom őt.”

Ezek voltak az ellenséges csapat híres utolsó szavai, mert amikor benyomultak, az ellenségek már lesben álltak.

A közösség tagjai vegyesen reagáltak az alattomos cselre.

Az egyik játékos így reagált: „ez a legokosabb dolog, amit eddig a subredditen láttam. El is lopom ezt az ötletet. Nagyra értékelem!”

Míg az ellenkező oldalon egy kommentelő így érvelt: „Ha a discord chatet használjátok, de kihasználjátok a játék chatjét, ti vagytok az oka annak, hogy ez a játék kihal a sweatek miatt”.

A zseniális játék mögött álló játékos azt is megemlítette, hogy van egy „Enemy UAV” hang is a soundboardján, ha azt akarják, hogy egy ellenséges csapat távozzon.

Hogy elkerüld, hogy átverjenek, kapcsolhatod ki a proximity chatet a Warzone 2-ben, vagy csak ne dőlj be neki.

Te mit gondolsz erről a trükkről?

Betöltés...
Keresés
Keresés