Az új Annie buffok esélyt adnak a hősnek a Mid lane „bevételére”!

Annie egy egyszerű mid laner, de ez az egyszerűség valamilyen szinten ártott neki a League of Legends 13. szezonjában. Bár magas burst sebzése és target lockdownja van, a durabilitása szenvedett a meta változásával, és még a legkedvezőbb match-upjait sem nyeri meg.

A LoL 12.23-as javítása óta Annie 49,49% körüli győzelmi arányt tud felmutatni a mid lane-en, és a pick-aránya csekély, 1,35%.

A 13. szezonban eddig népszerűtlen és sikertelen, ezért a Riot szeretne neki egy kis szeretetet adni a rangsorolt szezon kezdetén. A LoL 13.2-es patch januárban érkezik, így a fejlesztők adnak neki némi extra segítséget a közelharci matchupokban, ahol a crowd controljával és a magas burst sebzésével jól fog boldogulni.

A passzív stunja, a Pyromania, mostantól készen áll a játék kezdetén és a respawnnál. Nem kell többé az első hullámban felstackelni, vagy W-t kihúzni invade esetén, hanem már az 1. szinten ingyenesen lehet stunod.

Az E, Molten Shieldje is át fog esni egy kisebb átdolgozáson.

A pajzs ereje megnő, és minden sebzést visszaver, nem csak az automatikus támadásokat. A reflektálás is jelentősen megnövekszik, de csak célpontonként, pajzsonként egyszer lehet használni.

Végül, Tibbers tankosabb lesz az AP skálázást hozzáadva az életerejéhez és a rezisztenciájához, míg a Molten Shield használata, amikor Tibbers a Riftben van, lehetővé teszi a sebzés reflektálásának kétszeres aktiválását.

Néhány játékos megkérdőjelezte a stun változtatásokat, csodálkozva, hogy miért kapja meg a játék indításakor és respawnkor, de recallkor nem. Williams szerint ennek konkrét oka van.

Az első, hogy visszaélnének ezzel és nem is akarja, hogy ez megtörténjen, a másik pedig, ha recallolsz simán feltudod stackelni a stunt.

A változtatások a League of Legends 13.2-es patchjébe kerülnek be, ami még január folyamán megjelenik, miután az év első frissítése január 10-én élesedik.

Betöltés...
Keresés
Keresés