Disguised Toast Valorant csapata felkészült az NA Challengers selejtezőjére

A népszerű tartalomgyártó a Dot Esports jelentése szerint több játékost is leszerződtetett a csapathoz az esemény előtt. A csapatban a korábbi Knights-trió, Damion ‘XXiF’ Cook, Drake ‘Exalt’ Branly és Amgalan ‘Genghsta’ Nemekhbayar szerepel. Joshua ‘steel’ Nissan, aki korábban a 100 Thieves és a T1 tagja volt, és az ex-FIRST Gaming tag Joseph ‘clear’ Allen egészíti ki a névsort a jelentés szerint.

A játékosok ‘hakuna matata’ néven regisztráltak az eseményre.

A felállásban a Knights korábbi duója, Ashton ‘Frosty’ Rakoske és az edző Kyle ‘OCEAN’ O’Brien is szerepel. A beszámoló szerint a játékosok közül hárman már aláírták a szerződést, a többi szerződést várhatóan hamarosan véglegesítik.

Ez a Knights mag 2022-ben tisztességesen szerepelt, mivel a csapat bejutott a VCT Stage 1 North American Challengers ligába. A csapatnak sikerült kvalifikálnia magát a rájátszásba, de az első hazaküldött csapatok között volt. 2022-ben steel kevésbé volt sikeres a T1-gyel, mivel a csapat nem tudta kvalifikálni magát a VCT-versenyekre.

Disguised Toast 2022 októberében utalt először egy Valorant csapat létrehozására, amikor egy tweetben a követőit a legjobb elérhető játékosokról kérdezte a 2023-as szezon előtt. A tartalomgyártó a saját streamjén már rengeteget játszott a címmel, OfflineTv kollektívája pedig profi Valorant-meccseket közvetített társ-streamelve.

A népszerű tartalomkészítő, akinek több mint 2,7 millió követője van a Twitch-en és több mint 3,7 millió feliratkozója a YouTube-on, keményen dolgozott a streamelésen és az eseményeken való részvételen, miközben összeállította a versenyre szánt játékoskeretet. Nemrégiben versenyzőként vett részt streamertársa, Ludwig Ahgren sakkbokszversenyén.

Ne feledjétek a selejtező január 9-én indul!

Betöltés...
Keresés
Keresés