Elképesztő videót készítettek Ken Block tiszteletére a GTA Online játékosai

2023. január 2-án, 55 éves korában tragikus baleset következtében elhunyt Ken Block profi rallyversenyző. Halála megrázta a motorsport világát, és a hozzá közel állók gyászolnak, a rajongók pedig a világ minden sarkából tisztelegnek Block előtt, akit sportolóként és példaképként is elismertek.

„Lesújtó hírek (Ken Block) elvesztéséről” – írta a Forza Horizon hivatalos Twitter-fiókja a hét elején. „Egy legenda volt a motorsportban, és nagyon fog hiányozni. Őszinte részvétünk a családjának és a @TheHoonigans csapatának”.

Block hihetetlen gymkhana-videói több százmilliós nézettséget halmoztak fel a YouTube-on, bemutatva azt a hatalmas fizikai és mentális erőt, ami ezekhez a mutatványokhoz szükséges.

Mint ilyen, nyilvánvaló ikonja volt az autós játékoknak.

A Forza Horizon 5 játékosai a raliversenyző tiszteletére, a Hoonicorn nevű autójával járják körbe a játék térképét, és a Hoonigan Racing Division színvilágával megegyező színben utánozzák ügyességét a legnehezebb autók driftelésében is.

Most a Grand Theft Auto Online egy autós csoportja készített egy gymkhana-összeállítást, amely Block karrierjének leghíresebb pillanatait idézi fel.

A tribute to Ken Block made by my car meet group💔… from gtaonline

A Reddit-felhasználó xz_VyRus és barátai a TuttoAuto Official nevű csapatnál láthatóan szívüket-lelküket beleadták az egészbe – az alagútból induló Los Angeles-i drift, a drift újraalkotása egy pattogó autó alatt, driftelés mozgó kotrógépek között és még sok más.

Ez rengeteg koordinációt igényelt a részükről, és a kameramunka is elképesztő.

Természetesen hatalmas sikert aratott a közösség körében.

„Ez tényleg nagyon jó. Bárcsak ne kellett volna megcsinálnotok. Még mindig nem tudom elhinni, hogy már nincs velünk” – írta az egyik hozzászóló. „Én határozottan boldogan sírva fakadok ettől. Ez csodálatos és több mint méltó egy nagyszerű emberhez. Nyugodj békében Ken” – tette hozzá egy másik.

Betöltés...
Keresés
Keresés