Hatalmas troll! – Saját hangjukkal szította a WZ2 játékosok veszekedését a streamer

A voicechat jelentősen megváltoztatta az online játékokat. A random csapatok közt lehetővé teszi a játékosoknak, hogy kommunikáljanak, ám sokan veszekedésre, toxic beszólásokra, vagy trollkodásokra  használják.

Nixstah ötlete, miszerint saját csapattársai veszekedését felveszi, majd a hangokat felhasználva tovább szítja a helyzetet, talán az eddigi legviccesebb dolog, amit a Warzone 2-ben láthattunk.

Zseniális terve éppen akkor született meg, amikor két csapattársa elkezdett összeveszni egymással.

Gyorsan cselekedve Nixstah egy soundboard segítségével kivágta a veszekedésükről készült felvételt, és még jobban szította a feszültséget.

Az egyik játékos azt hitte, hogy a vita még mindig tart, míg az, akinek a hangját rögzítették, egyszerűen azt hitte, hogy laggol.

„Nyugi, miért beszélgetünk még mindig erről?” – kérdezte a csapattárs, amikor Nixstah visszajátszotta a beszélgetés elejéről kivágott hangot.

Az egész csapat össze volt zavarodva, míg Nix túl messzire nem ment a trollkodással, és elkezdték kibogozni a szálakat. „Ó, igen, biztos trollkodik” – következtették ki együtt a veszekedő csapattársak.

Bár a hatás rövid ideig tartott ez az ötlet képes jelentős káoszt okozni olyan csapatoknál, akik szeretnek vitatkozni.

Te szoktál másképp trollkodni a voicechaten?

Betöltés...
Keresés
Keresés