Ilyen lenne Magyarország töltőképernyője egy RPG játékban

Nos, az RPG (Role Playing Game vagy magyarosan Szerepjáték) játékok igen megosztóak a gamer közösségben. Sokan úgy vélik, hogy teljesen felesleges időtöltés, mások pedig ezekkel a játékokkal tudnak a lehető legjobban kikapcsolni.

Rengeteg ötlet és lehetőség rejlik ezekben a fejlesztők számára is, ám az r/hungary egyik felhasználója elindította a lavinát. 

u/Plenty_Stranger6351 azt kérdezte a több mint 230 ezer felhasználótól, hogy „Ha Magyarországnak lenne töltőképernyője, mint egy RPG játékban, milyen tippeket dobna fel?”. Nos, ezután sok-sok kreatív válasz érkezett, itt csemegézhetsz:

Ha Magyarországnak lenne töltőképernyője, mint egy Rpg játékban, milyen tippeket dobna fel? from hungary

Ezeket elolvasva őszintén reméljük, hogy egy vállalkozó szellemű fejlesztő felkapja az ötletet, és megalkotja a „jómagyar” saját RPG játékunkat, hogy végre mi is adjunk egy remek szeletet magunkból a nagyvilágnak.

Külön kedvencünk volt a hozzászólások közül a „Vasárnap déltől 3-ig a food itemek heal rate-je magasabb” valamint a „Bizonyos területekre (Blaha, Hős utca) csak magasabb szint elérése után érdemes belépni” – jár a képzeletbeli Award.

Neked melyik volt a kedvenced? 

Betöltés...
Keresés
Keresés