Tyler1 úgy gondolja, hogy az Aurelion Sol átdolgozása „totál broken” lesz

Tyler1 elmondta gondolatait Aurelion Sol nemrég bejelentett átdolgozásáról, miután a livestreamjén megtekintette a bajnok frissített képességeit. Bár Tyler1 megdicsérte a Riotot, amiért Aurelion Sol egy olyan frissítést kapott, amely vonzónak és vizuálisan stimulálónak tűnik,

a streamer aggódik, hogy a bajnok „teljesen broken lesz”, amikor az átdolgozása még idén életbe lép.

Az átdolgozás teljesen megváltoztatja Aurelion Sol jelenlegi felszerelését, és inkább a karakterének kozmikus teremtő aspektusára helyezi a hangsúlyt, mint a védjegyének számító csillagokra. Aurelion Sol új verziójában nem fognak folyamatosan csillagok forogni körülötte a játék során. Ehelyett a bajnok csillagokat hív majd le az égből, hogy ellenfeleit elpusztítsa.

„Úgy értem, A Sol egy nagyon egyedi karakter” – mondta Tyler1. „De nem akarok még egy bant hozzáadni a listámhoz”.

Jelenleg Aurelion Sol az egyik legkevésbé népszerű bajnok a League of Legendsben. A bajnoknak 2022-ben és 2021-ben is nulla pickje volt a nagyrégiós profi játékokban a League statisztikák oldala, a Games of Legends szerint. Emellett ő az egyetlen olyan bajnok a League solo queue tracking site op.gg oldalán, aki „nem rendelkezik elegendő adattal”.

Mindez várhatóan változni fog, mivel az átdolgozások jellemzően visszahozzák az egykor irreleváns bajnokokat a játék metájába. Udyr például a mai napig uralja a solo queue-t, miután 2022 nyarán átdolgozták.

Tyler1 követeli a Riot-tól az “undorító” Udyr nerfelését!

Aurelion Sol átdolgozása jelenleg tesztelhető a League PBE-n. A frissített bajnok várhatóan még ebben az évben élesedik.

Betöltés...
Keresés
Keresés