Bemutatták az új LoL hőst – Íme Milio, aki tűzzel supportol!

A League of Legends 13. szezonja nagy durranással indul, a Riot rögtön a 2023-as év elején négy új bajnok részleteit osztotta meg. Az egyik ilyen bajnok Milio, egy új enchanter support, aki készen áll arra, hogy tűzmágiájával segítse a szövetségeseket.

Milio lesz a League of Legends első enchanter supportja Renata Glasc 2022 februári megjelenése óta.

Amit Milio-ról az eddigi kis teaserek alapján tudunk, még elég csekély.

Milio egy „imádnivaló” enchanter support, aki Ixtalból származik. Ez izgalmas kilátás a játékosok számára, mivel Ixtal eddig nem nagyon szerepelt a League of Legends történetében Qiyana sztoriján kívül.

Lexi ‘Lexical’ Gao, a bajnok vezető producere megjegyezte: „Milio már fiatal korában hihetetlen megértést mutat a Tűz Axióma iránt, és nem városok lerombolására, hanem sebek enyhítésére használja a tüzet”.

Nagyon vidámnak és büszkének tűnik, „családja reményeit és álmait hordozza a hátán”, miközben Runeterrában vándorol, és felveszi az előtte álló kihívásokat.

„Utazása kitágítja a látókörét, új emberekkel és helyekkel ismerteti meg… bármilyen kihívás is érje, mindig készen áll arra, hogy visszapattanjon a tettek mezejére, és készen álljon a következő kalandra.”

Milio-ról nagyon kevés nyilvános részlet van a Riot által kiadott lore teaseren kívül. Kiszivárgott hírek keringenek egy új enchanter supportról, aki a tűzzel bánik – de ezek is kevés részletet tartalmaznak. Nincs semmi konkrétum, ami pontosan Milióhoz rögzítené őket, de az egybeesések sorakoznak.

A League of Legends 13. szezonjának launch teaserében látható leírás alapján Milio a tűz képességeit a szövetségesek gyógyítására fogja használni, mint egy hagyományos enchanter support. De ez minden, amit a játékosok igazán tudnak.

A Riot a cikk megjelenésekor még nem rögzítette Milio megjelenésének konkrét dátumát.

Annyit tudunk, hogy a vidám enchanter support valamikor a League of Legends 13. szezonjában fog megjelenni.

kép: YouTube/EarlyGame

Betöltés...
Keresés
Keresés