Csalinak öltözött a Warzone 2 játékos, csődbe ment a terve!

Az Inflatable Decoy a Modern Warfare II-ben és a WZ2-ben is megtalálható, és egy olyan Field Upgrade-ként funkcionál, amely gyakran taktikai előnyökkel járhat. Leginkább akkor bizonyulhat hasznosnak, ha a rejtőzködő ellenséget akarod kicsalogatni, majd leszedni őket, vagy ha össze akarod zavarni az ellenséged egy házban.

Viszont arra nem gondoltunk, hogy valaki felveszi a csali szerepét!

Egy nemrég feltöltött videóban látható, ahogy a Reddit-felhasználó belép egy házba, amelynek konyhai részét látszólag egy csali foglalja el. A játékos először szkeptikusan megvizsgálja a csalinak tűnő bábut, majd az megfordul és elkezd lőni.

Szerencsére a videó feltöltője pontosabb volt és még időben leesett neki, hogy mi is folyik itt, de vicces volt látni, ahogy rendesen összezavarta a játékost, hiszen ki guggolna a konyha kellős közepén?

Viszont, ha a csali cosplayer egy kicsit gyorsabban cselekedett volna, talán elkapta volna M_RiGGz-t.

Nem meglepő módon sok Reddit-felhasználó mondta, hogy a klip megtekintésekor bedőltek a csali cselnek. Egy személy azt írta: „tényleg azt hittem, hogy csak csali egy jó másodpercig lol”.

„Többször is meg kellett néznem, hogy rájöjjek, hogy ez egy csali vagy sem” – írta valaki más.

Ezt szem előtt tartva a Warzone 2 játékosai jobban teszik, ha odafigyelnek mind az Inflatable Decoy-ra, lehet, igazából egy játékos várja a prédáját.

kép: HunterTV

 

Betöltés...
Keresés
Keresés