„Istentelenül szörnyű” – Szétoltják a LoL rajongók a 13. szezon cinematicját

Egy új League of Legends-szezon kezdete gyakran öröm az új és a régi játékosok számára, akik újból nekivághatnak a ranglétra megmászásának, élvezhetik az előszezonban történt változásokat, és visszatérhetnek a Riftre, hogy barátaikkal együtt játszhassanak.

A másik ok, amiért az új szezon kezdete olyan izgalmas, az a League vadonatúj cinematicjának megjelenése.

A korábbi videók, amelyekben a játék ikonikus karakterei epikus zenére csatáznak, gyakran lenyűgözték a rajongókat és nem csak a League játékosait varázsolták el a történetmesélésükkel és animációjukkal.

Sajnos a 2023-as kiadás sok LoL játékost egyenesen felbőszített és talán teljesen jogosan!

A League of Legends 2023-as kisfilmje, amely a 13. szezon kezdetét ünnepli, 2023. január 10-én jelent meg. Sok rajongó izgatottan várta, hogy mit produkált a Riot, mégis, a legtöbben csalódottak maradtak.

Az elmúlt évektől eltérően ez a cinematic nem a játék bajnokait mutatja be, hanem a Summoner’s Rift mapot járja be. Bár a cinematic hihetetlen részletességgel készült, és a háttérben a League esport ikonikus pillanatainak hangfelvételei szólnak, a játékosok pedig teljesen felháborodtak.

Íme a cinematic:

Egy Reddit posztban a League-játékosok kifejezték csalódottságukat a videó miatt. Sokan azon tűnődtek, hogy az érzékelt erőfeszítés hiánya azt jelezheti-e, hogy a Riot támogatása a játék iránt csökkenőben van.

Tyler1 is reagált a cinematicra és nem hitte el az elején, hogy valóban ezt kapjuk 2023-ban.

„Tényleg ez lenne az év cinematicja? Csak egy hangfelvétel? Ennyi?” – tette fel felháborodottan a kérdést az egyik kommentelő. A játékosok olyan megjegyzéseket fűztek hozzá, mint „olcsó és kiábrándító”, „istentelenül szörnyű és szégyenletes”, „a játék 2009-es megjelenése óta a legrosszabb…”.

Ahogy a fő poszt is jelzi, a videó már a megjelenése óta eltelt órákban is rengeteg ellenszenvet kapott.

Persze a Riot gyorsan tudomásul vette a Brink of Infinityre adott rajongói reakciókat, és egy hosszú Twitter posztban bocsánatkérését fejezte ki a cinematic miatt.

Így a végére hasonlítsuk is össze a tavalyi videóval:

Mit gondoltok, valóban csökken a Riot munkájának minősége?

Betöltés...
Keresés
Keresés