FUT: Íme egy arcpirító példa a „Dupe Theory” létezésére

A FIFA játékok Ultimate Team módja tökéletesen épít arra az illúzióra, hogy állandóan jobb és jobb csapatot akarjunk építeni magunknak. Amikor már azt hinnénk, hogy minden rendben, jön egy frissítés, ami az addigi bestiáinkat ártatlan cicákká változtatják a pályán, ezzel romba döntve mindent, amit addig felépítettünk.

Ennél pedig már csak az a rosszabb, amikor végre nyitunk valami prémium lapot, a lendület pedig tovább visz minket, a következő nagy bontásunk pedig pontosan ugyan az a lap, ami már korábban előbújt. A nagyobb promók során az EA Sports élesíteni szokott többször is teljesíthető Icon, valamint egy Hero csomagokat is. Le merném fogadni, hogy többen nyitottátok ugyan azt a lapot, vagy olyat, ami már egy ideje a klubban pihent ezekből.

Ez a “Dupe Theory”, vagyis az “Duplikált teória”, egyre inkább teret nyer magának a FIFA közösségen belül, s mindezt azért tudja megtenni, mert lassan már nehéz legyinteni az ilyen mérhetetlenül nagy balszerencsére. Íme a legdurvább példa a Dupe Theoryra:

A videóban egy srác 95-ös World Cup Ronaldo Icon lapot nyit. Nagy az öröm, elvégre 15 milliós kártyáról beszélünk. Az extázis mámorában gyorsan elnyitja a következő 84+x20-as pakkját is, amiből szintén a brazil legenda sétál ki.

Véletlen lenne? Ezen a ponton már nem hiszem, könnyen lehet, hogy a játék rendszerkódjába az EA Sports elrejtett egy duplikálást elősegítő kódot, mondván miért is ne nyitogatna tovább ezek után az ember, elvégre “ennyire biztosan nem lehet szerencsétlen még egyszer”.

Kellemetlen!

Betöltés...
Keresés
Keresés