Lábát mutogatta a streamer, a Twitch felnőtt tartalmak miatt bannolta

A Twitch tiltások szinte mindig forró témák a közösségben, vannak, akik apróságokért kapnak többhetes kitiltást, viszont vannak, akik súlyosabb szabályszegésért csak pár napot kapnak. Ezek a „furcsa” tiltások a Just Chatting kategória megszületése óta jelen vannak a livestreaming oldalon.

És erre tökéletes példa JustKeth, aki nemrég szerepelt már az oldalunkon.

Letartóztatták a férfit, aki agresszíven üldözte a steamert, mert “bosszantotta” őt

Egy nemrégiben sugárzott adás során a streamer egy kereket pörgetett, amelyen egy sor cselekvés volt látható, amit attól függően hajtott végre, hogy hol landolt a kerék. A nézőknek 20 dollárt kellett adományozniuk ahhoz, hogy ők is pörgethessenek egyet.

Míg néhány közülük „ártalmatlan” volt, mint például a DM-ekre való válaszolás, a guggolás vagy az, hogy öt órán keresztül nem ihat Pepsit – ne is kérdezzétek -, az egyik lehetőség miatt forró a vízbe került:

Lábak.

Bizony JustKeth kitiltást kapott a platformról, amiért a lábát megmutatta streamen. A thaiföldi streamer szerint a Twitchnek az volt a problémája, hogy pénzért „szexuális tartalmat kínált” a lábai formájában.

Az eltiltását követően JustKeth a közösségi médiában foglalkozott a helyzettel, és tájékoztatta rajongóit arról, hogy miért függesztették a fiókját.

A Twitch közösségi irányelvei azonban kimondják, hogy „a fetisizáló viselkedés vagy tevékenység, például a testrészekre való összpontosítás szexuális kielégülés vagy erotikus szerepjáték céljából” tilos.

Emellett a felhasználóknak tilos „bármilyen szexuális tartalmat pénzért, szolgáltatásért vagy értéktárgyakért cserébe felajánlani vagy kérni”. Ez azt jelenti, hogy azok a felhasználók, akik a talpukat mutogatják, a Twitch büntetését kockáztatják.

Ám ez rengeteg kérdést felvet!

Hiszen rengeteg olyan stream van, ahol nők egy szál bikiniben medencézgetnek. Persze általában úgy pózolnak, hogy a lehető legszexuálisabb legyen, sőt sokszor egy tükör is van a szobában, hogy rendesen rá lehessen látni a fenekükre is.

Persze én úgy gondolom, hogy egyiknek sincs helye ezen az oldalon, úgy látszik, hogy a Twitch érdekesen húzza meg a határokat, ha a tartalomgyártásról van szó.

Keth szerint a tiltás három napig tart, így nem kell sokat várnia, amíg újra streamelhet.

Betöltés...
Keresés
Keresés