Sírva fakadt a TikToker, amikor megtudta, milyen a Mekiben dolgozni

Nem túl gyakran fordul elő, hogy vállalati dolgozók úgy döntenek, hogy karriert váltanak, és a gyorsétterembe mennek, de TikToker ‘laysiamariah’ ezt tette, miután elege lett az otthoni munkából.

A volt irodai alkalmazott egy vírusszerűen terjedő videóban mutatta be magát, amint először öltözik be a McDonald’s ruhájába, miközben átbeszéli a hirtelen karrierváltás minden okát.

Bár a nő eleinte határozottan élvezte a dolgot, a dolgok gyorsan rosszra fordultak.

@laysiamariahRethinking my life decisions but here we go.. I definitely feel better getting up out of the house but WORK IS LONG AND I HATE PEOPLE 😭♬ ANOTHER DAY – PARTYNEXTDOOR

A fiatal nő gyorsan rájött, hogy valójában mennyire stresszes a McDonald’s-nál dolgozni, aminek következtében teljesen összeomlott és sírva fakadt.

„Nem tudom, hogy holnap visszamegyek-e. Ki kell fizetnem a számlákat. Egyszerűen borzalmas itt lenni” – zokogott.

A videó alatti szövegben a TikToker megjegyezte, hogy „újragondolja” az életével kapcsolatos döntéseit, és hozzátette, hogy a munka hosszú, és „utálja az embereket”.

Egyelőre nem árulta el, hogy valóban úgy döntött-e, hogy visszamegy dolgozni az előző munkahelyére, de ez csak azt mutatja, hogy gyorsétteremben dolgozni nagyon megterhelő lehet.

Épp ezért tiszteljétek az ott dolgozókat!

Betöltés...
Keresés
Keresés