A hivatalos leleplezés előtt szivárgott ki a GTA 6 trailere

A Rockstar jó ideje hallgatott a GTA 6 részleteiről. Annak ellenére, hogy csak annyit árultak el, hogy a játék fejlesztése folyamatban van, folyamatosan szivárogtak ki információk a közelgő Grand Theft Auto címről.

A Vice Citybe visszatérő és női főszereplővel rendelkező játékról szóló pletykák igaznak bizonyultak, miután egy nagyobb hackelést követően korai felvételek kerültek elő a GTA VI-ról.

Most, hogy a rajongók izgatottan várják a Rockstar hivatalos bejelentését, egy lehetséges bennfentes megosztott információkat arról, hogy a rajongók mire számíthatnak a játék első trailerében.

A brazil YouTuber ‘SanInPlay’ szerint a közelgő GTA 6 trailere fontos történetbeli részleteket fog tartalmazni az egyik főszereplőről, Luciáról.

Egy tweetben San olyan részleteket ismertetett a trailerből, mint a tengerparton játszadozó kutyák, az utcán átkelő gyík, és ami a legérdekesebb, Lucia, ahogy a börtönben edz.

Lucia megerősítést nyert, hogy a két játszható főszereplő egyike lesz Jason potenciális szerelme mellett. A Bloomberg júliusi jelentése azt állította, hogy a párosra nagy hatással volt Bonnie és Clyde a híres bankrabló pár.

Így lenne értelme, ha a GTA 6 történetét rácsok mögött kezdené, és onnan kellene kitörnie.

A kiszivárogtató azonban nem részletezett további információkat.

A nagy kérdés az, hogy megbízhatunk-e ebben a szivárgásban? Nos, a nagy GTA 6 gameplay hack előtt San kiszivárogtatta Lucia nevét, és azt is helyesen állította, hogy latin származású, ami némi hitelességet ad ezeknek az állításoknak.

Az nem világos, hogy ez a trailer mikor fog ténylegesen debütálni, de fontos megjegyezni, hogy a Rockstar Games anyavállalata, a Take-Two Interactive a tervek szerint 2023. február 6-án teszi közzé a harmadik negyedéves eredményhirdetését.

Vajon a GTA 6 trailere végül addig debütál? Már nem kell sokáig várnunk, és kiderül, hogy a mostani kiszivárgás végül igaznak bizonyul-e vagy sem.

Mit gondolsz, mikor jelenik meg a bejelentő trailer?

Betöltés...
Keresés
Keresés