Bug, vagy feature? – Az EA Sports ismét változtatott a FIFA egyik kulcselemén

Foghatják a fejüket a traderek, ugyanis a legutóbbi FIFA 23 Patch rendesen beleköpött a levesükbe. Azok, akik szeretnek lapokat snipeolni a piacról és magasabb áron megválni tőlük, most kellemetlen helyzetben találhatják magukat, az újgenerációs konzolok ugyanis ez a manőver most idegtépőbb, mint valaha.

Ha beállítunk egy filtert és keresést indítunk, a keresés végig megy, mi pedig megkapjuk a kívánt eredményt. Ha viszont snipeolunk, ez nem ennyire egyszerű, elvégre lehetséges, hogy 200-300 „újrakeresés” után fog csak felbukkanni valami a képernyőnkön. A gond csak az, hogy az új frissítés óta minden beállított filtert resetel a rendszer, így ha egymás után kétszer szeretnénk specifikusan Max Price szerint keresni, minden alkalommal be kell állítsuk az árat, nem elég még egyszer megnyomni a keresést.

EA Broke Transfer Market Searches With This Newest Patch from FIFA

Ezzel kapcsolatban több Reddit poszt is született, a közösség pedig két táborra szakadt. Akadnak olyanok, akik úgy gondolják, hogy ez csak egy kellemetlen bug és idővel javításra kerül, de olyanok is, akik az összeesküvés elméletek irányába tekintgetnek. Ők úgy vélik, ezt direkt csinálta így az EA Sports, hogy ellehetetlenítség a snipeolást a piacon. Idén már több olyan húzása is volt a kanadai cégnek, ami enyhén szólva is megkérdőjelezhető, így sajnos már mi sem tudunk semmit sem határozottan kinyilvánítani ezzel kapcsolatban.

Egy dolgot tehetünk, várhatunk, hogy kiderüljön, ez egy új feature, vagy csak egy kellemetlen bug.

Betöltés...
Keresés
Keresés