Sürgősségi Rammus buffok jönnek! – 10%-kal csökkent a győzelmi aránya

Rammus a League of Legends 13. szezonjának kezdetén gyorsan felemelkedett a játék egyik legerősebb junglereként. Az Armordillo egyszerű természetű, de a tank tárgyak túlhangolt jellege a kiadáskor szinte áthatolhatatlan fenyegetést jelentett számára.

Azonban azok számára, akik alig várták, hogy kipróbálhassák őt, amikor a rangsorolás elindult a LoL 13.1-es patch 13. verziójával, egy „összevert” és leharcolt bajnokkal találták szembe magukat. A készletének és a Jak’Sho, a Protean alaptárgyának kettős gyengítése a győzelmi arányának drasztikus visszaeséséhez vezetett.

A LoLalytics szerint egyetlen patch alatt 54,2%-os győzelmi arányról 46% alá esett minden rangon.

Ez a magas rangokon még erősebben eltorzult, és a felsőbb szinteken jóval 10% feletti ingadozást mutatott.

Mivel a győzelmi aránya most az egyik legrosszabb a szerepkörben, a Riot a Rammus maineknek kompenzációs buffokat ígér egy vészhelyzeti micropatch formájában.

„Lesz egy micropatch, ami kompenzációs buffokat ad hozzá” – mondta a fejlesztő ‘TheTruexy’ a játékosoknak január 12-én.

A Riot egy kis ízelítőt adott a játékosoknak, hogy ez hogyan is néz ki az ugyanazon a napon végrehajtott néhány PBE változtatással. Ez magában foglalja az életereje, AD-je és páncélja alapstatisztikájának növelését, valamint néhány W nerfjének visszaállítását.

A micropatch tartalmazni fog egy hibajavítást is, amiért a Fimbulwinter nem kapja meg ugyanazt az életerő buffot, amit a Winter’s Approach-nek biztosít, és egy passzív javítást Ornn számára, ami a vártnál nagyobb bónusz statokat ad neki.

Betöltés...
Keresés
Keresés