4+1 érdekes gamer szék 2023-ban

A jó gamer szék ismérvei változatlanok: ezek a székek általában kiváló minőségű anyagokból készülnek, kényelmesek és ergonomikusak, és számos beállítási lehetőséget kínálnak, hogy a felhasználó testalkatához és testtartásához igazodjanak.

A megjelenésük is fontos szerepet játszik, és sok modell elérhetők különböző színű és stílusú kivitelben is. A jellegzetes ívek, színkombinációk és RGB fényeffektek kiemelik a gamer székeket az unalmas irodai fotelek közül.

DXRacer Formula Series

A DXRacer Formula gamer szék egy nagyon népszerű választás a játékosok körében. A szék hátulja 135 fokig dönthető, és a szék magassága, karfái és dönthetősége is állítható. A deréktámasz és a fejtámla párnázott, hogy kényelmes legyen az ülés hosszabb játékmenetek során is.

A szék ergonomikus kialakítású, így segít a helyes testtartás fenntartásában, és megelőzi a hosszú távú kényelmetlenségeket vagy hátfájdalmakat. A DXRacer Formula székek különböző színkombinációkban és stílusokban érhetők el, így lehetőség van a személyes preferenciákhoz igazított választásra.

Noblechairs Hero Series

A Noblechairs Hero Series szék egy prémium minőségű gamer szék, melyet kifejezetten hosszabb PC előtt eltöltött időre terveztek, hogy kényelmes legyen. Az ergonomikus kialakítás a tested természetes görbületeit követi, hogy megelőzze a fáradtságot és a hátfájást. A szék párnázata nagyon puha és tartós, és könnyen tisztítható.

Állítható magasságú karfákkal és dönthető háttámlával rendelkezik, valamint egy beépített fejtámasszal, valamint derék- és nyaktámasszal is el lett látva. A szék anyaga minőségi műbőr és különféle színkombinációkban érhető el. A szék stabilitását ötágú alumínium lábazat és nagy átmérőjű kerékek biztosítják.

Cougar Armor S Royal

A Cougar Armor S egy nagy és kényelmes gamer szék, amelyet kifejezetten hosszú, játékkal eltöltött órákhoz terveztek. A szék extra magas háttámlával rendelkezik, amely támogatja a nyakat és a fejet, valamint állítható eltávolítható deréktámasszal, amelyek csökkenti a fáradtságot és a stresszt a hát alsó részén.

Az Armor S alapja stabil és könnyen gördíthető kerekeket tartalmaz, valamint kényelmes párnázott kartámlákat. A szék különböző színben kapható, és akár 120 kilogramm súlyt is simán elbír.

Anda Seat Kaiser Series

Az Anda Seat Kaiser egy nagyobb méretű, kiváló minőségű gamer szék, amely kifejezetten nagyobb és nehezebb felhasználók számára lett tervezve. A szék tartós és kényelmes, többféle állítható funkcióval, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy személyre szabják a testtartásukat és a kényelmüket.

A Kaiser széria székei a PVC-bőr és a nagy sűrűségű hideghab használatával készülnek, ami puha, kényelmes érzetet biztosít. A szék magassága állítható, és 135 fokig dönthető, amely kényelmes és akár alvásra is alkalmas. Emellett az Anda Seat Kaiser tartós alumínium vázzal és nagy teherbírású görgőkkel rendelkezik, amelyek biztonságosan megbirkóznak a kétmázsás terheléssel is.

Rapture Blaze RGB

A Rapture Blaze az Alza saját fejlesztésű gamer széke. Megalkotása során az volt a fő cél, hogy sikerüljön a lehető legalacsonyabb áron az összes, gamerek számára lényeges tulajdonságot egy székben ötvözni. A Blaze RGB megfelelően mély üléssel rendelkezik, háttámlája széles tartományban dönthető, kartámlája pedig horizontálisan és vertikálisan is állítható. A derék- és nyaktámasz is állítható.

A 120 kg-os teherbírás a felhasználók zömét ki fogja elégíteni és a kétoldalon végigfutó, beépített RGB fénycsík is nagyon menő. A székeken kívül, a Rapture márka további kiegészítőket is kínál egy ütős gamer setup összerakásához.

A gamer székek ára általában változó, tág határok közt mozog, attól függően, hogy milyen funkciókkal és anyagokkal rendelkeznek, de általában a jobbak, mint például a fenti modellek is, 100 és 250 ezer forint közötti árkategóriába esnek.

Betöltés...
Keresés
Keresés