Counter Strike

Megjöttek az új Major matricák, és szebbek mint valaha!


A PGL nem a levegőbe beszélt, tényleg rengeteg helyen újítanak a nyakunkon lihegő Major verseny előtt. Például a matricákon is.

Félreértés ne essék, az eddigi matricákkal sem volt semmi baj, de a PGL most olyan magasra tette a lécet, hogy a frissen megjelent matricákat osztályokkal durvábbnak érezzük a korábbiakhoz képest.

Kicsit olyan érzés, mintha a 10 éves családi kocsi után kapnánk magunk alá egy zsírúj Ferrarit, aztán hadd szóljon.

Már most dörzsölheti a tenyerét minden kijutott játékos, hiszen a matricák bevételei továbbra is 50%-ban hozzájuk vándorolnak, ebből pedig biztos mindenki szépen bevásárol majd!

A csapat matricákat a Pick’Em Challenge-re használhatjátok, de mellette lehet ugye az autogram matricákat és a graffitiket is gyűjtögetni.

Újdonságként itt a Mega Bundle, amely brutális mennyiséget, egészen pontosan 50 darabot foglal magában a felsorolt gyűjteményből. Egy-egy csapat matrica és graffiti az összes kijutott együttestől (eddig 32), minden csapat egy-egy játékosának aláírása (48-nál járunk) és egy PGL matrica, valamint egy PGL graffiti.

A matricák ára a megjelenést követően általában jóval magasabb, mint az esemény alatt vagy utána, érdemes tehát kivárni. Aki tehát saját kedvére ragasztgatna, mindenképp várja meg, ki lesz az új kedvenc a Major után és majd akkor tartson nagy bevásárlást.

Nyitókép: Counter-Strike.net

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva