Gaming

Indul a Destiny 2 béta! Íme minden, amit tudnod kell


PS4-en és Xbox One-on már ezen a héten kipróbálhatjátok a Bungie shooterét.

Hiába a kiegészítők és a rengeteg utólagos csiszolás, összességében nem mondhatjuk, hogy a Destiny beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az Activision és a Bungie azonban nem adja fel, hiszen idén érkezik a folytatás, a minden szempontból jobbnak ígérkező Destiny 2. Ha pedig érdekel, hogy milyen lesz, akkor ezen a héten akár ki is próbálhatod a Halo alkotóinak legújabb játékát!

Az online FPS megtartja az első rész sajátosságait, vagyis az MMO- és RPG-elemeket. Számos újdonságra számíthatsz azonban természetesen: ezekbe kóstolhatsz bele most, első körben konzolokon. Íme a béta időpontjai:

PS4

  • Korai hozzáférés előrendelőknek: július 18. (kedd), 19:00
  • Nyílt hozzáférés: július 21. (péntek), 19:00

Xbox One

  • Korai hozzáférés előrendelőknek: július 19. (szerda), 19:00
  • Nyílt hozzáférés: július 21. (péntek), 19:00

A nyílt béta egészen július 23-ig, vasárnapig fog tartani mindkét konzolon. És hogy mi a helyzet a PC-sekkel? Ők valamikor augusztus végén próbálhatják ki a játékot.

A tartalom

A második részben ismét három különböző karakterosztály közül választhatsz majd: a klasszikus DPS, a Hunter mellett visszatér a mágiára alapozó Warlock és a tankszerű Titan is. Mindegyikük egy-egy teljesen új harcstílust is kap majd a folytatásban, ezekbe is belekóstolhatsz a bétában.

Az online próba során a Destiny 2 mindegyik szeletéből kapsz egy kicsit: lesz egyszemélyes, kooperatív és kompetitív tartalom is.

  • Homecoming: a sztori kampány legelső küldetése, kizárólag egyedül játszható.
  • Countdown: az új PvP játékmód. Négyfős csapatok harcolnak egymással, a támadóknak egy bombát kell elhelyezniük a védekezők bázisán.
  • Control: egy visszatérő PvP játékmód, ahol a meghatározott pontokat kell elfoglalni. A csapatok itt is négyfősek immáron.
  • Strike: a háromfős kooperatív küldetések közül a The Inverted Spire-t próbálhatod majd ki.

A béta mérete PS4-en 15 GB, Xbox One-on pedig 13 GB lesz, előbbin azonban 30 GB-ot kell majd szabadon hagyni a letöltés erejéig, erre érdemes lesz odafigyelni.

Hamarosan indul tehát a próba: aki nem tud várni, az még mindig beszállhat a korai buliba az előrendeléssel, a többiek pedig pénteken csatlakozhatnak!

Borító: Destiny

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva