Counter Strike

Újra összeáll az eltiltásból frissen visszaengedett IBP keménymag!


Alig egy napos a hír, hogy újra játszhatnak, de máris a csapatozáson jár az eszük. Kezdődhet az NA forgatás, izgalmas nyarunk lesz!

Minden egy bejelentéssel kezdődött. Azóta pedig lassan meg is van, milyen csapattal fognak játszani a vissztérés örömére.

De haladjunk szépen sorban.

Az ESL már korábban is hangoztatta, a Major után bejelentésre készülnek az egykori bundázás miatt eltiltott játékosok ügyében, és rögtön a Major utáni nap be is váltották ígéretüket. Ráadásul az időeltolódás miatt az érintett játékosok nem is tudtak róla, a népszerű streamer mOE ébresztette őket egy gratuláló hívással.

DaZeD azt hitte, mOE csak trollkodik:

Swag pedig majdnem rácsapta a telefont, számára is hihetetlen volt az egész:

Amikor tényleg felfogták, az ESL eltörölte a tiltásukat, egyből beindultak a fogaskerekek. Évek óta erre vártak, szóval ha játszhatnak, akkor úgy néz ki fognak is!

Sőt, már az első morzsákat is elhintették: ezek alapján úgy néz ki Swag, DaZed és AZK egy csapatban játszanak majd, a 4. és 5. neve még kérdéses.

Az egyik lehetséges opció a szintén eltiltásból visszatért, egykori Epsilon játékos fxy0 érkezése a csapatba. Hiszen egykori AWP-sük Skadoodle jelenleg a Cloud9 játékosa, így egy jó AWP-sre mindenképp szükségük lesz.

De ha végül nem jön össze a “bunda-csapat”, a játékosoknak akkor sem kell szomorkodnia. AZK a Liquid Overwatch játékosaként már másfele is kipróbálta magát, Swag nemrég a Cloud9-al LAN-ozott, DaZeD népszerű elemző és streamer.

Olyannyira kedvelt, hogy már 5 csapat meg is kereste saját ajánlatával. Játékosoként, coach-ként, elemzőként, egyszóval mindenhogy bevethető.

És akkor abba már tényleg nem akarunk mélyebben belemenni, hogy mi lesz, ha a kisebb NA csapatok is kinéznek maguknak 1-1 visszaengedett játékost. Hiszen attól, hogy Majorra nem mehetnek, kisebb ligákban bőven oda lehet érni velük az élmezőnybe!

Nyitókép: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva