Counter Strike

Nagyon megérdemelte kNg: állandó szerződést kapott az Immortals-tól


Egy Major döntőbe jutás után nehéz lett volna megindokolni, ha mégsem igazolják le véglegesen, szerencsére nem így történt.

A sikersztori még 2013-ban kezdődött, mikor a mindössze 18 éves kNg hatalmas lehetőségek kapott. A PlayArt csapatában ugyanis fnx, fel és FalleN mellett tanulhatta ki a CS:GO művészetét, és hiába tartott csak fél évig a csapat, innen nem volt megállás.

2016 elején már a simán előzték az Immortals-t a brazil tornákon, a MAX5 versenyen csak a mostani SK állította meg őket a döntőben.

Több megnyert amerikai selejtező, hatodik hely a 200 000 dolláros WCA döntőn és hatalmas tisztelet övezte útját tavaly, fer például név szerint is megemlítette, mint a jövő egyik nagy reménységét:

Forrás: HLTV

A fiatal brazil AWP-s az év első felét még a Res Reserve-ben töltötte, ahonnan május végén próbajátékra hívta az Immortals. Fnx kiválása után ugyanis kellett valaki a Major kvalikra való felkészülés jegyében, innen pedig már mindenki tudja, mi történt.

2:2-nél elkapták a HellRaisers-t a kvalin, a Majoron aztán a csoportkörben is odatették magukat, kNg AWP-s 4K-jára biztosan mindenki emlékszik, hiszen volt közte 3 nozoom is:

Túlélték tehát a svájci csoportkört, legendákká váltak és végül a döntőig meneteltek, amit pár kör híján meg is nyertek. Ráadásul kNg kifejezetten jól bírta a terhet, a Gambitra ugyanúgy belőtte a 4K-t, mint bárki másra:

A sztori viszont most újabb fordulatot vett, kNg ugyanis állandó szerződést kapott az Immortals-tól, úgyhogy az ötös immár véglegesnek tekinthető. Reméljük hasonló szép sikerek várnak még a srácokra együtt:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva