Counter Strike

1080p-ben is 400+ FPS egy kis versenyen? Akkor ennyit a PGL Major agyonszidott gépeiről


A Fragadelphia összesen 35 000 dolláros díjalap mellett is olyan körülményeket biztosított, amit utólag lehet megirigyelne a PGL.

Aki esetleg nem emlékezne, a PGL Major előtt és igazából még alatta is hatalmas botrány volt a gyengébb teljesítményű gépek miatt. Az i7 helyett i5-ből indult az egész coldzerától, aztán jött GuardiaN is, hogy alacsony az FPS, olyan a net, mintha 4G-ről osztanák, és még bőven sorolhatnánk.

De shroud emlékezetes videókártya driver bakija is biztosan megvan sokaknak.

Shroud alaplapi videókártyán tolta végig a mai meccset! – gamer.hu

Jogos volt a panasz a Cloud9 játékosától, akinek harmad annyi fps mellett kellett teljesítenie. Ugyanis nem volt feltelepítve az nvidia driver és az processzorba épített videókártyán volt kénytelen végig tolni a meccset és ez csak a végén derült ki, de akkor már mindegy volt.

Erre jön a Fragadelphia, és a színpadi gépekkel olyat villantot, hogy csak pislogunk. De nem csak mi, még a játékosok is meglepődtek az erőgépeken. GTX 1080, i7, mi kell még?!

De persze mint mindig, ezúttal is van, ami elrontsa az örömöt, a backstage-ben ugyanis már nem sikerült minden egyes gépet tökéletesre alkotni.

Akárhogy is, a PGL Major versenygépeit az itteniekkel összehasonlítva, a 35 ezres verseny még mindig köröket ver az 1 milliós torna gépeire.

Reméljük tanul belőle a PGL, már ha ezek után rendeznek még Majort valaha.

A nyitókép kép csak illusztráció: YouTube

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva