Counter Strike

Lassan ráférne egy nerf az USP-re is? A statok szerint még az M4A1-nél is jobb


Legutóbb a gyengítés előtti Tec9 produkált hasonló számokat, a CT alappisztoly lehet a következő áldozat.

Ha egyetlen pisztolyt kellene megnevezni, mint jelenlegi legerősebb, akkor kérdés sem férhet hozzá, hogy az USP-t mondanánk.

Brutálisan pontos, kevó nélkül egy golyó is elég a fejbe, a pisztolykörök koronázatlan királya. Vagy az is lehet, hogy koronázott?

Az biztos, hogy a PGL Major összes fragjét alapul véve, még az M4A1-nél is több fraget szereztek vele:

Forrás: HLTV

És ne gondolja senki, hogy egyszeri fellángolásról van szó USP fronton, az utóbbi 3 hónap nagyversenyeire szűrve szintén azt látjuk, hogy az alappisztoly jobb a rifle-nél:

Forrás: HLTV

Adja magát a kérdés, kell-e kezdeni valamit az USP-vel, és ha igen akkor mit? Mert az tisztán látszik, hogy se a Glock, se a P2000 még a nyomába sem érnek, de a P250-Tec9-dezi triót is kispadra ülteti.

A siker oka főleg a pisztolykörös egygolyós fejesekben rejlik, amiket ezer méterről is bead a játék, ráadásul a hangtompító miatt gyakran azt se tudja az ellen, honnan érte a támadás. De full kevó elleni eco körben sem vészes a helyzet, egy fej+test kombó szinte már halálos is:

Forrás: CSGO Mate

A sebzés mellett a pontosságra se lehet panasz, régóta tudjuk, hogy a P2000-nél szinte minden szituban hasznosabb:

Okés, látjuk hogy erős, de hogyan tovább?

Az M4A1-S drasztikus nerfelésénél csökkentették a fire rate-et és az armor penetrationt, ráadásul ugye még kisebb is a tárja az M4A4-hez képest.

Ez a picit túlzott nerf azt eredményezte, hogy a fegyver mostanra totálisan jelentéktelenné vált az AK és az M4A4 mellett, ezt a hibát kár lenne az USP-nél is elkövetni.

Kezdésnek lehetne picit kevésbé pontos a spammelésnél? Vagy legyen lassabb a fire rate itt is?

Szavazzatok, ti milyen srosot szánnátok az USP-nek?

Nyitókép: CSGO Wallpapers

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva