Counter Strike

Hol folytatja friberg? Lássuk a legvalószínűbb célpontokról szóló pletykákat


A NiP után is van élet, legalábbis friberg szerint. A svéd entry készen érzi magát egy újabb kalandra, mutatunk 3 lehetséges forgatókönyvet.

Friberg eddigi eredményei alapján nehéz lenne vitatni, mennyire jó játékos. Az mondjuk tény, hogy pályája csúcsán valószínűleg már túlhaladt, ettől még a győzelmekről nem kell lemondania.

A nindzsák elköszöntek fribergtől, szabadon igazolható a banán király – gamer.hu

Az első csapatból már jó ideje kikerült, szerződését azonban csak most bontotta fel a NiP. Elsősorban arra hívnánk fel a figyelmet, mennyire korret módon járt el a NiP. A svéd szervezetről pontosan tudjuk, rendre egy éves szerződéseket köt a játékosokkal, így ha ragaszkodtak volna friberghez, fél évig még kötötte volna a szerződése.

Másodvirágzása és új otthona kapcsán kigyűjtöttük a három legvalószínűbb választást.

GODSENT

Egyértelműen adja magát a dolog, hogy továbbra is svéd playerekkel mozogjon, de a fnatic-ba nem fog beférni. Sőt, a pletykák szerint dennis is kifelé áll onnan, kettejük érkezése pedig komoly erősítés lehetne.

Dennis ráadásul irányítóként is játszott már, nem is rosszul, szóval gondoljunk bele egy friberg, dennis, Znajder, Disco Doplan négyesbe, akár jól is elsülhet!

mousesports

A német csapatból mostanra EU válogatott lett, a nagy remények azonban eddig nem nyertek igazolást. Úgy tűnik a csapat több tagtól is elköszönhet, denis és loWel a két legvalószínűbb távozó.

Jelentkezőből azonban bőven akad, friberg entry-ként jó igazolás lenne, de mellette itt van Magisk, vagy a pletykák szerint Sunny és STYKO is betöltheti ezt a pozíciót.

NA CS

Észak-amerikai csapatok közül kár lenne bárkit is kiemelni, hiszen szinte bármelyik gyengélkedő csapatnak előnyére válna. Akár az OpTic, vagy éppen a CLG csap le rá, jól járnának a ex-NiP játékossal.

Szerintetek hol köt ki végül a banán király?

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva