Gaming

Egész hétvégén ingyenes lesz a For Honor


Három platformon is ingyenesen kipróbálható a Ubisoft játéka.

Azt hittétek, hogy erre a hétvégére nem jut semmilyen ingyenes akció, béta vagy trial? Ne aggódjatok, ezúttal is lesz mivel játszani: a Ghost Recon Wildlands után most egy másik Ubisoft játékba, a For Honorbe kóstolhatnak bele mindazok, akiket érdekel a történelmi keretek közé szorított közelharci akció.

Az alábbi trailer könnyen meghozhatja a kedveteket!

Az ingyenes hétvége valójában már csütörtökön kezdődik, a konzolosok pedig egészen keddig játszhatnak majd, míg a PC-sek számára vasárnap estig lesz nyitva a kapu. Íme a pontos időpontok:

  • PS4: augusztus 10. (csütörtök), 09:00 – augusztus 15. (kedd), 01:59
  • Xbox One: augusztus 10. (csütörtök), 09:00 – augusztus 15. (kedd), 01:59
  • PC: augusztus 10. (csütörtök), 15:00 – augusztus 13. (vasárnap), 22:00

A legjobb, hogy PC-n és PS4-en már mától aktiválni fogják az előtöltési lehetőséget, hogy már az első perctől kezdve rávethessétek magatokat a próbára csütörtökön.

Forrás: UbiBlog

Az ingyenes időszak alatt a komplett játék elérhető lesz: a sztori kampány mellett az összes hőst és az összes multiplayer játékmódot kipróbálhatjátok, mint ahogy a részletes testreszabási lehetőségeket is. Ha pedig megtetszik a játék, akkor augusztus 14-ig (PC), illetve 20-ig (PS4, Xbox One) féláron megvehetitek, ráadásul a mentéseteket is továbbvihetitek majd.

Nem véletlen, hogy a Ubisoft éppen most próbálja becsábítani az új játékosokat, hiszen jövő héten érkezik a Season 3, rengeteg finomítással és új tartalmakkal.

Új hősök, új pályák, új itemek: jön a For Honor harmadik szezonja

Borító: Ubisoft

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva