Counter Strike

Motiváció a toxic viselkedés elkerülésére: saját nehézségeiről vallott jkaem


Jkaem alkoholproblémáiról és toxic viselkedéséről vallott és próbál motiválni mindenkit arra, hogy ha hasonlókat észlel, lépjen!

Nagy bánatunkra jkaem egy ideje háttérbe húzódott, pedig annak idején rendkívül sokan felfigyeltek tehetségére. A G2-ben és a FaZe-ben is játszott, ekkor élte fénykorát, ám egy ideje már csak az új dignitas jut neki, a mix csapattal viszont valahogy nem tudják felvenni a versenyt a legjobbakkal. Most azonban ismét hallatott magáról a norvég sztár, Twitteren egy rendkívül váratlan és tanulságos poszttal sokkolta a community-t.

Szeretett volna színt vallani és bevallani a rajongóinak és támogatóinak egy fontos dolgot, amit nem bírt már magában tartani tovább.

“Úgy egy évvel ezelőtt rendkívül depressziósnak éreztem magam több dolog miatt is. Az egyik legfőbb ok, hogy felszedtem magamra elég sok felesleget és emiatt nem éreztem jól magam a bőrömben. Egyre rosszabbul kezdtem játszani, majd amikor elkezdtem olvasni a rólam szóló kommenteket, azután alkoholproblémákkal küszködtem.

Nemrégiben újra jobban játszom és jobban is érzem magam, hogy őszinte legyek. Lehet hogy lekéstem róla és ez a legjobb csapat a világon és nem a legnagyobb színpadokon játszunk. De kis lépésekben kell haladnom, hogy jobb és stabilabb játékos legyek!

Ezeket a titkokat, már jó ideje a szekrényben őrzöm, de akik legközelebb állnak hozzám, azok tudják, hogy rettenetes férj és apa voltam. “

Itt megjegyeznénk, hogy sokan nem tudják, de jkaemnek már fiatal kora ellenére, már kész családja van. Egy szerető (nem mellékesen igen dögös) barátnő és egy aranyos kisfia várja otthon nap, mint nap, Instagramon gyakran készít is képet róluk.

“Rossz ember voltam azzal a két személlyel, akik a legfontosabbak az életemben. Emellett rossz csapattárs voltam időről időre. Önző voltam és sok apróságon is teljesen kiakadtam. Ami a legrosszabb, hogy fájt, amikor láttam, hogy ezzel mennyi fájdalmat okozok azoknak, akik fontosak számomra. Sajnos nagyon nehéz elismerni, hogy néha segítségre van szükséged, de ilyenkor kell valaki, aki kihúz a sok szarságból.

Elkezdek dolgozni a hibáimon, hogy jobb emberré válhassak, egy olyan személlyé, aki mindig is lenni szerettem volna. Egy olyan játékossá, akiben a csapattársai megbízhatnak és felnézhetnek rá mások. Ezért tenni kell, mielőtt túl késő lenne.”

“Remélem megértitek a problémáimat. Végre nyitott vagyok a közösségre és a saját problémáim megoldására, szóval remélem ezt az egészet nem a rossz irányba fogjátok elvinni. Ez nem arról szól, hogy figyelmet szeretnék kapni, hanem segíteni szeretnék azoknak, akik hasonló szituációban vannak, mint én. Ez egy hosszú folyamat lesz számomra, hosszú és nehéz. De megteszek minden tőlem telhetőt, hogy jobb legyen ezzel a családomnak és a csapatomnak. “

Ma is tanultunk valamit, amikor látjuk, hogy a csapattársunknak nincs jó napja és ideges, ne próbáljunk olajat önteni a tűzre, hanem próbáljunk meg hozzáállni a megfelelő módon. Ha régóta ismerünk valakit és nehézségeken megy át, segítsük őt, mert ilyenkor a lelki támasz sokszor fontosabb, mint bármi más az életben. jkaemnek pedig sok sikert kívánunk a továbbiakban! Reméljük sikerül neki a változás.

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva