Dota 2

A Team Liquid a TI7 bajnoka! Íme a győzelem pillanata


Soha nem láttunk még ennyire sima döntők a The Internationalök történetében.

Ma hajnalban véget ért az év legnagyobb Dota 2 versenye, ahol minden eddiginél nagyobb díjazásért harcoltak a csapatok: a The International 2017 díjalapja több mint 23 millió dollár volt. Ebből több mint 10 millió jutott az elsőnek, aki végül a Team Liquid lett.

Néhány napja még nem sok jel utalt arra, hogy KuroKy-ék odaérhetnek a legvégén: rögtön a rájátszás első meccsén vereséget szenvedtek az Invictus Gamingtől. Ezt követően azonban sorra hozták a meccseket az alsó ágon: a Team Secret, a Team Empire, a Virtus.pro, az LGD Gaming és az LGD.ForeverYoung legyőzésével a nagydöntőben találták magukat, ahol olyasvalamit vittek véghez, ami korábban még senkinek sem sikerült. 3:0-ra legyőzték ugyanis a Newbee csapatát, korábban pedig még nem volt példa olyanra a The Internationalök történetében, hogy három játszmában dőljön el a bajnoki cím.

Newbee 0:3 Team Liquid

A finálé győztes pillanatait itt nézhetitek meg, nem maradt el természetesen a tűzijáték sem!

MATUMBAMAN, Miracle-, MinD_ContRoL, GH és KuroKy ezzel révbe értek: korábban egyikük sem győzött még a legnagyobb Dota-versenyen. Az elmúlt hónapokban rendre hozták a jó eredményeket – végül nem hiába, hiszen meglett a hőn áhított TI7 bajnoki címe is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva