Counter Strike

Hat ember van öt helyre az Immortals-nál, valakit tehát ki kell forgatni hamarosan


Meglévő ötöse mellé új játékost igazolt a Major döntőig jutó Immortals, elsőre elég érthetetlen sztori. Valaki padozni fog, vagy távozik a csapattól.

Nem újkeletű állapot, hogy egy csapatnak hat játékosa van. De az már igen, hogy mindenkit a csapat teljes értékű tagjának valljon egy együttes.

Ott van például a North, ahol teljesen egyértelműen kimondták, Magisk a kispadon ül. Az Immortals-nál viszont más a helyzet, úgy igazolták le horvy-t, hogy senkit nem tettek ki.

Vagyis a brazil csapatnak jelenleg hat játékosa van papíron:

Forrás: HLTV

A háttérben vélhetően az áll, hogy a k1ck csapatától érkező játékos vízuma még meg sincs, és bár vele mindenben megegyeztek, a két csapat még egyezkedik a szerződés részleteiről.

Amíg ezek nincsenek kész, nem jelentik be, milyen minőségben érkezik, vagy esetlegesen kinek a helyére.

Az is elképzelhető, hogy egyelőre csak szeretné bebiztosítani magát az Immortals, hogy nem viszik el az orruk elől horvy-t, de az első csapatba még nem kerül be és kölcsön adják valahova, amíg ütős formába nem kerül.

A 18 éves játékos skilljében nincs mondjuk hiba, inkább csak egy kis nemzetközi rutin hiányozna még ahhoz, hogy kezdő lehessen. Mondjuk ez se igaz, mert kNg is egész jól vette eddig az akadályokat…

Nyitókép: Teamplay

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva