Overwatch

A világ legjobb csapata szállhat be az Overwatch League-be


Nagyon úgy néz ki, hogy leigazolják a Lunatic-Hai játékosait.

Egyre inkább körvonalazódik, mire is számíthatunk az Overwatch League indulásakor néhány hónapon belül: a kezdeti hét városhoz további kettő csatlakozott múlt héten, illetve hamarosan meglesznek az első tényleges csapatok is.

Az igazolási időszak augusztus elsején kezdődött, ezek a hetek szinte mindenhol a próbajátékokról szólnak, hogy eldőljön, kiket igazolnak le az egyes spotok tulajdonosai. Nyilvánvalóan többen is megpróbálják megkörnyékezni az aktuális sztárjátékosokat, és könnyen lehet, hogy a világ jelenlegi legjobb csapatának tartott Lunatic-Hai sem marad ki a táncból: az ESPN értesülései szerint közel vannak ahhoz, hogy csatlakozzanak a ligához.

Nem új csapatról lenne szó: a szöuli helyet birtokló Kevin Chou és a KSV Esports szeretné őket leigazolni az Overwatch League-be. A rosterek véglegesítésére még van idő, hiszen október 31-én zárul az átigazolási piac, ám Chou szerint heteken belül megszülethet a megállapodás.

Forrás: Dot Esports

A történet érdekessége, hogy az Overwatch League idejére Los Angeles-be kellene költöznie a Miroéknak, az első szezon meccseit ugyanis nem az általuk képviselt városokból, hanem itt játszanák a csapatok. Az OGN azonban a hírek szerint engedélyezné számukra, hogy a tengerentúlról fejezzék be a most indult APEX Season 4 küzdelmeit.

Ha már APEX: a Lunatic-Hai nemrégiben sorozatban második alkalommal nyerte meg a világ legerősebb bajnokságának tartott koreai ligát. Nem kérdés: a csapat egyértelműen ott lenne az Overwatch League legfőbb esélyesei között, ha valóban leigazolnák őket. Várjuk a további fejleményeket!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva