Counter Strike

Még a FaZe lecserélt, régi játékosaiból is brutális csapatot lehetne csinálni


Az új FaZe kb a világválogatott szintjén áll, nem meglepő ha az idők során kitettek pár embert a csapatból. Nem is akárkiket, itt az öt legnagyobb név

A FaZe jelenlegi lineupja durvább, mint valaha: olofmeister, NiKo, GuardiaN, rain és karrigan ötösére még jelzőket találni is nehéz.

De mire ez a csapat így összeállt, jó pár ember megforult a csapaton belül, nézzünk most belőlük egy válogatottat, érkezik tehát a legjobb 5 ex-FaZe player, szerepek szerint:

Irányító: dennis

A fnatic-ból frissen kitett játékos még a legelső időszakban volt a csapat tagja, és irányította is az akkori ötöst. A pisztolyok királya nem kérdés, hogy helyet kap az ex-válogatottban.

Entry: aizy

A fiatal dán player azóta már a North-ban ontja a frageket, agresszív stílusával képes egész lerakókat megnyitni, de CT oldalon is stabil.

AWP: allu

Maikelele is egy opció lehetne, de allu sokkal precízebb a távcsövessel, akár terror akár CT oldalról beszélünk.

Support: kioShiMa

Itt is nehéz a döntés, mert jkaem is simán beférne az ex-játékosok közül, de nem véletlen, hogy pont a francia játékos miatt küldték el. Kio gránátjai, válasz fragjei és 1vX megoldásai aranyat érnek, CT-ben pedig egyedül is letartja B-t a legtöbb pályán.

Sztárjátékos: ScreaM

Nem is lehet kérdés, a one tap mesternek helye van egy ilyen válogatottban! Ha nem neki kell megnyitni a lerakókat és kisebb rajta a teher, akkor van igazán elemében, akkor pörögnek igazán a fejesek.

Ha végignézünk a névsoron, simán erősebbnek tűnik, mint akár egyik-másik ESL Pro League csapat.

Pedig ők csak azok, akik nem fértek be az ötösbe!

Nyitókép: HLTV

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva